Reviews

Review mij!

Indien je graag een review over mij wil schrijven, zowel positief als negatief, dan kan dat via het formulier op deze pagina! 
Volgende zaken willen de meeste mensen vast wel weten:

  • Communicatie bij boeken van afspraak (vaak erg late respons I know... sorrrrry)
  • Hoe de date zelf verliep
  • Uw ervaring met mij als persoon (uiterlijk, persoonlijkheid, echtheid van foto's, etc.)
  • Betrouwbaarheid mbt voorschot (of ik deze nakom, correct terugbetaal bij annulaties, etc.)
  • Kwaliteit van het hotel (al probeer ik wel de beste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden)
  • ...

T.V.K.

02-09-2021

Ik heb best lang getwijfeld of ik een date wou hebben met een escort. Na het lezen van de website van Belle ben ik overhaalt (in vergelijking met andere dames) om een date vast te leggen. En wauw, het viel zoveel beter mee dan verwacht. Ik stond op het punt om te annuleren door de zenuwen maar binnen de 10 minuten had ze mij helemaal op mijn gemak gekregen. Ze zat in kleermakerszit op bed toen ik binnenkwam - de deur stond open. Na het financiële af te handelen hebben we een fijn koetjes en kalfjesgesprek gehad en hebben we een leuke tijd gehad. Zelfs nadien was er geen rush. Ze lijkt me geen echte klokkijker. Ik begrijp na deze date wel waarom ze liever 2 uur afspreekt. De tijd was zo snel om dat ik dacht dat ze haar horloge een uur vroeger gezet had of zo. Ze heeft zoals ze beschrijft echt een naturelle, onschuldige look maar voor mij was het meer dan 'gewoon' girl next door. Ze is echt wel prachtig. Belle, even aan jou terug: je hoeft echt niet zo nederig te zijn over jezelf. Je bent écht mooi. 
Wat de verliefdheidsfactor betreft, ik vrees dat ik echt niet veel mag afspreken met jou want je triggert zoveel gevoelige plekjes bij mij. Je bent een echt intelligente meid, je bent super speels en hebt fantastische humor. Moest ik je tegenkomen op Tinder, ik zou wel weten naar waar ik moest swipen. Ik vond het een leuke eerste ervaring en misschien zie je mij ooit wel eens terug :-)

K.V.

10-08-2021

Vandaag een afspraak met Belle, de eerste keer. Dat is me zo bevallen dat ik besloot om een recensie te schrijven. Als het goed is mag het ook gezegd worden en ik beschouw het als een appreciatie voor de fijne momenten samen.

Een eerste keer weet je niet wat je moet verwachten. Al kan je bij Belle een realistisch beeld vormen door haar website te lezen, spannend blijft het, zo'n eerst afspraak. Eens dat je bij haar bent, valt dat weg. Haar omgang is vanaf de eerste minuten geruststellend en vertrouwelijk. En haar uiterlijk valt niet onder de categorie 'girl-next-door'. Ik ken toch geen buurmeisje met zulke looks. Maar dat kan ook aan mijn buurt liggen. (Flauw grapje, Belle, ik weet het.) Een lachend, open gezicht met sprekende Bambi-ogen en lippen die vragen om gekust te worden. Zoals ze zelf schrijft draagt ze een bril maar die doet geen afbreuk. Persoonlijk vind ik dat haar bril de ogen mooi accentueert. Een zachte huid, heerlijke borsten die geweldig aanvoelen, net als haar billen en uitnodigende benen. Niets artificieels of overdreven make-up. Wat wil je nog meer!

En hoe verliep het verder? De babbel was spontaan en ze vangt ook non-verbale signalen op. Ze geeft ook op een vriendelijke manier haar eigen grenzen aan. Toch ook belangrijk, vind ik. Je zit in een context waar empathie van twee kanten moet komen. Na een babbel met uitkleden en geknuffel volgden strelingen en kussen over het hele lichaam. Je voelt je bemind en kan genieten en laten genieten. Het was een eerste keer, een beetje aftasten wat de ander graag heeft was er dus ook bij. Dit alles op een spontane manier. Ik voelde me erna erg ontspannen en voldaan.

Minpunten? Niet echt. Vaak wordt de beperkte agenda aangehaald. Dat kan zo zijn maar als je een afspraak wilt met een jonge, intelligente, spontane persoon met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en een evenwichtig leven buiten haar werk kan je niet eisen dat ze altijd beschikbaar is. Persoonlijk vind ik ook belangrijk dat het geld dat ik aan een afspraakje besteed goed terechtkomt. En dat gevoel heb ik bij Belle.

GFE is de juiste benaming wat Belle je geeft. Al vind ik dat het verder gaat. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze veel levenservaring en kan luisteren, je aanvoelen. Maar dat mag jezelf ontdekken.
Veel liefs,
K.

M.V

03-07-2021

Na een tijd twijfelen of ik wel gebruik wilde maken van seksuele dienstverlening - het is nogal een stap - kwam ik via de Insta van Belle op haar OnlyFans pagina's. Ik werd gelijk VIP-lid en wat ik daar toen nog meer zag, in combinatie met haar posts op Insta sprak me erg aan. Toen ik daarna deze website ook nog bekeken had, besloot ik dat ik het gezicht bij dit prachtige lichaam wilde zien. Nadat ik vervolgens voldaan had aan de voorwaarden toonde ze me haar gezicht op foto en toen was ik helemaal verkocht. Ik wilde graag dat mijn eerste ervaring met het gebruik maken van seksuele dienstverlening er een met haar was. Ik woon in Nederland in de buurt van Eindhoven en dat ik daarvoor dan een autorit van bijna twee uur naar Wetteren zou moeten maken was geen probleem. Het totaalplaatje wat zich over Belle in mijn hoofd gevormd had maakte dat geen enkel probleem. Dus maar een mail gemaakt voor Belle met daarin alle punten waarnaar op de contactpagina gevraagd werd en dat nog aangevuld met wat achtergrondinformatie van mijn kant. Omdat deze schoonheid meer mannen aanspreekt en ze duidelijk is welke tijden beschikbaar zijn, zou het nog een hele tijd duren voordat een date mogelijk was. Ik had er wel rekening mee gehouden dat het niet vrij snel zou kunnen, maar eind juni mailen en dan vernemen dat de eerste agenda opening pas in de tweede week van augustus was, was ook wat verder dan ik gedacht had. Erg jammer, maar ook dat had ik er gerust voor over. Het bevestigde voor mij enkel dat de service die Belle biedt het waard zou moeten zijn.
Tot mijn grote vreugde kreeg ik vrij kort daarna een bericht van haar dat er afspraken afgezegd waren en dat ze toch eerder ruimte had. Bij hoge mate van uitzondering, bleek dat we nog dezelfde week konden afspreken als ik ruimte had. Vervolgens was het aan mij er voor te zorgen dat ik die dag kon, maar het vooruitzicht van een ontmoeting en wat er dan allemaal zou plaatsvinden maakte dat ik daar niet lang over getwijfeld heb. Dat was dus binnen tien minuten rond en ik heb gelijk kunnen bevestigen dat ik van dit aanbod gebruik wilde maken. Ik weet niet wie er niet kon gisteren, maar ondanks dat ik die persoon niet ken, ben ik hem toch voor altijd dankbaar. Hij is er mede verantwoordelijk voor dat ik een ervaring met een prachtige dame rijker ben, een ervaring die vanaf moment één naar meer smaakte.
De date zelf ... het zal als een cliché overkomen, maar wat ik meemaakte met Belle was boven verwachting. De prachtige verschijning die zich terecht Belle laat noemen wachtte al op de kamer op me. Vanwege de warmte was reeds een deel van haar kleding uitgetrokken. Ik heb naderhand gezien dat ze de tijd die ze op me moest wachten gebruikt heeft wat beeldmateriaal te maken voor op haar socials, ik herkende de lingerie op die beelden. Maar in het echt ziet ze er dus nog veel mooier uit dan haar foto's je doen vermoeden. Toen ik haar dat vertelde zei ze meteen dat "ze maar een gewoon meisje is" .... Belle, daar ben ik het niet mee eens. Jij bent een buitengewoon meisje en een prachtige vrouw. Je uitstraling en de oprechtheid in wat je vertelt, hoe je je presenteert en wat je online deelt maakt je er - in mijn beleving toch zeker - nog een heel mooi mens bij ook. De spanning die ik had over wat er komen ging was dus ook meteen helemaal weg. Het was alsof ik je al jaren kende en het voelde erg vertrouwd allemaal. Precies zoals omschreven wordt op de website, vulden we het samen verder in. Natuurlijk eerst even opfrissen - wat na twee uur autorijden om er te geraken voor beiden wel fijn is - en daarna wat met elkaar over van alles wat ons bezighoudt spreken, ging de date geleidelijk over in wat kussen, strelen, zoentjes geven anders dan op de lippen en de rest wat daaruit volgt. Belle nam de tijd de dingen te doen en gaf mij de ruimte te laten doen wat je tijdens een date als dit verwacht op een manier die heel erg natuurlijk voelt. Ik denk dat het verplicht boeken van een sessie van minimaal twee uur (ik sprak drie uur met haar af) daar zeker aan bijdraagt. Nergens is er sprake van het heilige moeten om binnen de overeengekomen tijd een heel programma af te moeten werken. Vier uur nadat ik thuis was tintelde er nog van alles mijn lijf, dus al met al was dit een ervaring die ik enorm koester en die ik zeker vaker wil meemaken. Belle, ge bent een schat en ik ga zeker nog vaker met u afspreken.

G.V.

28-06-2021

In het begin was ik zenuwachtig maar ze heeft mij me op mijn gemak kunnen doen voelen. Eens de zenuwen wat weg waren enkel en alleen genoten.
Een mooie verschijning maar ook een mooie persoonlijkheid!
Top ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Lieve groetjes! 

N.V.D.A.

22-06-2021

Ik was in begin vrij onzeker en zenuwachtig. Maar door jou gezellige babbeltjes en lachjes brak t ijs vrij wel onmiddellijk . Eens op ons gemak heb ik onkel genoten van ons momentje .
Je bent een streling voor oog met een gezond gezonde tweeling (lol) . Een top ervaring vr mij persoonlijk . Er komt zeker een volgende date. Dank je voor de top ervaring dikke kus en tot snel Belle ! Xxx 

P.V.H.

24-06-2021

Knappe jongedame, vlot in de omgang, vriendelijk. Was beetje zenuwachtig het eerste kwartier maar daarna was ze zeer op haar gemak en ik ook . Bij het aankomen aan hotel stond Belle mij al op te wachten op de parking met een brede glimlach op haar knappe gezicht. Chapeau dat ze dit zo goed doet op haar jonge leeftijd, erg genoten van de middag, voor herhaling vatbaar. Belle je ziet mij nog terug!!! Je bent een topmadam, gr

C.V.

22-06-2021

Topmeid! Lief, vriendelijk, heel knap, slim en super in wat ze doet. Of ik nu 2 uur of 4 uur boek, het is telkens weer veel te kort. Belle, je bent een topvrouw!

C.

16-04-2021

Zeer leuke dame. Ik heb er al meermaals mee afgesproken en ze blijft me steeds verrassen. Het enige wat jammer is, is dat ze zo weinig beschikbaar is. Begrijpelijk als studente maar toch zeer jammer soms. Maar al bij al een klassemeid.

Ik weet het, sorry :(
Helaas heb ik echt een erg drukke agenda door mijn school-, werk-, en mamaleven. Aangezien ik ook maar één date per keer doe is mijn tijd dus zeer beperkt inderdaad. Dus daar kan ik helaas niks aan veranderen. Ik kan alleen maar als tip geven om snel genoeg vooruit te boeken.
Liefs Belle

P.V.

14-02-2021

Topervaring!

O.V.U.

11-12-2020

Niet alleen een mooi gezicht en lichaam (want die heeft ze zeker), maar ook een dame met inhoud en persoonlijkheid. Is er in geslaagd om me echt op mijn gemak te doen voelen. Zeer spontane GFE, alsof ze er zelf ook van genoot. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

A.

03-11-2020

Voor herhaling vatbaar! In het begin verliep het nogal zenuwachtig omdat ik vol zenuwen zat. Maar dat is uiteindelijk wel goed gekomen door een leuke babbel (en de rest ;) ... ). Na de corona-crisis zien we elkaar zeker terug.

N.M.

19-10-2020

Ik werd onmiddellijk op mijn gemak gesteld door deze zeer mooie verschijning, zelfs als eerste ervaring in dit gebied leek alles natuurlijk te verlopen. Na een leuk en gezellig gesprekje om elkaar een beetje te leren kennen een van de meest hitsige paar uren van mijn leven mee gemaakt in het bed! Zeker voor herhaling vatbaar!

J.S.

20-09-2020

Na lang proberen om een afspraak vast te leggen, eindelijk de kans gekregen om af te spreken met deze wondermooie deerne. Ik zie jou in de toekomst (hopelijk) nog eens terug... als onze zéér verschillende agenda's het toelaten uiteraard!

K.

25-08-2020

Wat een mooie naturelle verschijning. Zo onschuldig en stout tegelijk. Was een fijne (veel te korte) tijd met jou Belle!

J.D.S.

23-08-2020

Een zalig uurtje gehad met deze topmeid. Meteen op je gemak en heerlijk relaxen. Een streling voor de lusten. Daarna nog een fijn gesprek gehad.