Reviews

Externe reviews:

Review mij!

Indien je graag een review over mij wil schrijven, zowel positief als negatief, dan kan dat via het formulier op deze pagina! 
Indien je graag een review van jezelf verwijderd wil zien, mail gerust!
Volgende zaken willen de meeste mensen vast wel weten:

  • Communicatie bij boeken van afspraak (vaak erg late respons I know... sorrrrry)
  • Hoe de date zelf verliep
  • Uw ervaring met mij als persoon (uiterlijk, persoonlijkheid, echtheid van foto's, etc.)
  • Betrouwbaarheid mbt voorschot (of ik deze nakom, correct terugbetaal bij annulaties, etc.)
  • Kwaliteit van het hotel (al probeer ik wel de beste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden)
  • ...

Reviews

J.

23-03-2022

Met gierende hormonen en zenuwen in mijn hele lichaam tot aan de deur van de hotelkamer geraakt. Ik wou weglopen, maar toen ik aanklopte zag ik een prachtige jongedame met een stralende glimlach. Wauw. Ze kon me goed op mijn gemak stellen en nu denk ik dat ik een nieuwe verslaving gevonden heb...
*edit: wat persoonlijke info weggehaald ;) 

J.D.

11-01-2022

Ik had Belle leren kennen via instagram en zag zo dat ze dit werk deed. Ik volgde haar een tijdje en voelde me aangetrokken door haar levensverhalen en haar schoonheid en de manier waarop ze er mee omging. ik vroeg me vaak af of ik het nu eens zou proberen of niet..... Als minder ervaren man trok ik toch mijn stoute schoenen aan en ik maakte een afspraak, soms duurde het antwoorden wel eens lang maar de communicatie was ook altijd open en eerlijk. 2 maal is door omstandigheden langs beide kanten onze date moeten uitgesteld worden. Maar ook daar werd goed over gecommuniceerd met wederzijds respect en begrip. Aangezien ze een druk bestaan heeft was het ook niet altijd even eenvoudig om een nieuwe afspraak in te plannen, maar ze kwam haar belofte na en uiteindelijk was het dan zover. De bevestiging van de afspraak kwam vrij snel en dat vond ik zo tof. Ik kwam aan en was aangenaam verast door haar persoonlijkheid en hoe mooi ze er wel uit zag, dus haar foto's zijn zeker echt en ze is wel degelijk te vertrouwen. Eens op de kamer begon ze spontaan een zoen te geven en ze probeerde me op mijn gemak te stellen. Na de nodige financiële afspraak geregeld te hebben en een leuke babbel, hadden we samen een lekker ontspannend bad genomen waar we elkaar wat leerden kennen. Ze toont echt wel interesse wie je bent wat je doet in het leven en waarom je naar haar toe komt. en geleidelijk aan bouwde ze op rekening houdend en aanvoelend wat jezelf wenst. ze was trouwens ook zeer blij met de attenties die ik voor haar meebracht. een meisje zoals zij dat echt de moeite doet om je een leuke tijd te geven verdiend dit. Dit waren 2 mooie uren die ik met haar beleefde, ze zal me zeker terug zien en mss toch voor 4 uurtjes , en ik hoop dat ze me wat kan bijleren over intimiteit/seksualiteit. ik had eigenlijk dit al veel eerder moeten doen....

Edit: Ik heb de datum van afspraak weggehaald en enkele typfouten weggehaald.

H.S.

08-01-2022

Enkele dagen geleden afgesproken met Belle, voor 4 uurtjes. Toen ik aankwam stond ze me al af te wachten, ze vroeg hoe het was met mij, doordat ik de dag voordien een zware migraine aanval had zei ik dat ik nog moe was daardoor. We gingen binnen in het hotel en zo door naar onze kamer. Toen ze me wilde kussen stuntelde ik een beetje. Ze ging haar opfrissen terwijl ik de wijn en pralines bovenhaalde samen met het afgesproken bedrag in een envelop. We vleiden ons op bed en begonnen te praten over alles en nog wat. Na ons innig praatje ging ik me ook opfrissen om nadien me naast haar te leggen op bed. Belle kroop dichterbij en begon me te kussen gevolgd door de lekkerste sex dat ik ooit gehad heb. We waren precies twee hete konijnen. Na één van onze rustmomentjes vroeg ik haar om op mijn gezicht te zitten, voor mij de eerste keer, en zag in haar ogen dat ze bloedgeil werd. Heb me geen moment beklaagt. Gevolgd door weer supergeil rollebollen. Toen we voldaan waren hadden we juist nog tijd om ons te wassen en aan te kleden. Voor we kamer uit gingen zoenden we elkaar nog innig. Dit was toch een superervaring voor mij. Iets terzijde, er wordt geklaagd dat Belle duur is, maar wat je ervoor terugkrijgt is gewoon buitenaards. Mij ziet ze op regelmatige basis terug.

Betrouwbaar (ook bij annulaties)
Over haar voorkomen, uiterlijk en zijn, ze komt altijd mooi gekleed op de afspraak, ze heeft zoals haar foto's op Instagram en Onlyfans aangeven een goddelijk lichaam en nog mooier gezicht. Tijdens de duur van de afspraak geeft ze je een gevoel dat je haar ware bent. Snap wel waarom veel mannen verliefd worden op haar.

R.P.

06-01-2022

Zalige date gehad! Het was voor de tweede keer op korte tijd en ik had enkele cadeautjes bij voor haar en haar prinsesje. De seks was zeer lekker en geil kijk er zeer vast al naar uit om jou terug te zien lieve schat! Hopelijk weer voor een date van 4 uur de volgende keer.
Betrouwbaar (ook bij annulaties)
Prachtig lichaam om van te snoepen. Bij Belle wordt je op je gemak gesteld. Super info alles zeer duidelijk.

Edit gedaan: Niks gewijzigd aan de inhoud maar ik heb hier even volzinnen van gemaakt, leestekens toegevoegd en smileys verwijderd om het meer leesbaar te maken.

K.V.

30-12-2021

Op de valreep heb ik nog kunnen afspreken met Belle eind december. Een mooie manier om het jaar af te sluiten.

De afspraak werd netjes de avond tevoren bevestigd. Op de dag zelf kreeg ik ruimschoots voor het afgesproken tijdstip het kamernummer doorgestuurd. Hotel binnengewandeld, op de deur geklopt en een knappe, prachtige Belle deed open. De foto's van haar zijn waarheidsgetrouw. Op de foto's mis je wel haar glimlach en groene ogen. Belle gebruikt weinig make-up maar dat heeft ze ook niet nodig. Haar natuurlijke uitstraling komt zo veel beter tot haar recht.

Belangrijker dan het mooie uiterlijk is haar omgang, hoe een afspraak verloopt. Voor iemand van 23 jaar heeft ze veel levenservaring. Ze observeert je en als er iets is waar je over wilt praten, dan pikt ze dat op en legt daar dan de focus op. Ze voelt erg goed aan en is ontzettend intelligent, ook op empathisch vlak.

Belle geeft je een warm welkom. Je voelt je op je gemak bij haar. Ze vraagt hoe het met je gaat, er wordt wat gebabbeld. Meestal geef ik dan een cadeau. Cadeautjes zijn geen must maar ik heb het gevoel dat ze dat waardeert. Voor mij is het een gemakkelijke manier om het overeengekomen bedrag af te geven. Anders sta je daar met een envelop te lummelen en dat is voor mij persoonlijk een spelbederver.

Tijdens het praten komt ze geleidelijk dichter bij je, een zachte knuffel wordt afgewisseld met een tedere kus. De spanning wordt opgebouwd en voor je het weet lig je naast elkaar op bed. Het elkaar uitkleden is een spel op zich. Klungelen hierbij maakt het allen maar plezanter. Nooit geweten dat een bh zoveel haakjes kon hebben ;-) . In bed blijft ze aandachtig voor wat je wil en ze geeft ook aan wat ze graag heeft. Die interactie maakt het een bijzondere ervaring, het is genieten en laten genieten. Zo voelt het aan.

Daarna volgen er nog meer knuffels tot het tijd is om je terug aan te kleden.

Ook het afscheid is gemoedelijk, een laatste knuffel en je vertrekt goedgezind.

Betrouwbaarheid qua voorschot: ja

G.V.

30-11-2021

Ondertussen is het al bijna 6 maand geleden dat ik mijn eerste afspraak had met Belle. Er zijn er nog meerdere gevolgd in tussentijd. Van heel zenuwachtig zijn tijdens de eerste date tot nu op bezoek gaan bij een vriendin waar alles vlot verloopt. Ik had vroeger nooit gedacht dat ik een dame zou bezoeken en betalen voor seks. Maar door omstandigheden de stap toch gezet en heb het mij nog niet beklaagd.
Heb al dates gehad van 2, 3 en 4 uur telkens zeer aangenaam, de voorkeur gaat wel uit naar de langere dates want we babbelen nogal veel als we samen zijn hebben we gemerkt :) 
Het binnenkomen is altijd een leuk moment. En telkens aangenaam en kan verzekeren dat de foto's echt zijn. Elkaar een knuffel en kus geven, de fles wijn/cava openen en de cadeautjes afgeven (ze hebben me geleerd om nooit met lege handen op bezoek te gaan). In het begin verliep het babbelen stroef en zenuwachtig maar nu babbelen we over dingen die gebeurd zijn in ons privé leven of over de meest onnozele dingen. Tijdens het babbeltje bouwt de 'spanning' stilaan op door elkaar te kussen en te strelen en voor je het weet zijn de kleren uit en kan het spelen beginnen.
Tijdens de seks geeft ze heel goed aan wat ze graag heeft en heeft ze ook graag dat je aangeeft wat jezelf graag hebt. We hebben het al teder gehad maar soms ook al wat harder. Na de eerste ronde is het altijd leuk om wat te knuffelen en wat te babbelen en uit te rusten voor ronde twee. 
Eerlijk heb ik nog geen slechte seks gehad met Belle. Verloopt het allemaal zonder klungelen? Zeker niet maar dat maakt het juist leuk :) 
Samen douchen is natuurlijk ook een aanrader. Elkaar inzepen en nog wat verder knuffelen onder de douche.
Het afscheid verloopt zeker niet awkward. Een goeie knuffel en kus. En met een goed gevoel naar huis gaan!
En het soms wachten op een date is misschien spijtig voor sommigen maar het verlangen naar een date hoort erbij en des te meer geniet je van het moment zelf! Het wachten meer dan waard! 
Hopelijk tot binnenkort (Wat niet altijd gemakkelijk is met onze agenda's :D )
Betrouwbaar mbt voorschot: Betrouwbaar

C.

27-12-2021

De eerste date met deze topdame is nu al iets meer dan een jaar geleden. Ik prijs mezelf zeer gelukkig dat ik bij u ben terecht gekomen en dat ik erna nog wel wat dates met u heb kunnen hebben. Telkens weer vertrek ik echt voldaan en gelukkig. Vaak zijn onze dates 4u, wat wel nodig is omdat we nogal veel kunnen praten en kinderlijk lachen om de onnozelste dingen.
Belle kan ook heel goed luisteren. Mijn weinige ervaring is geen probleem, en langzamerhand durf ik beetje beetje meer, dankzij Belle. Dankzij Belle kan/durf ik mijn grenzen steeds wat meer te verleggen, al denk ik niet dat ik tot haar grenzen zal geraken ;-) . Belle, is in het kort een topvrouw, heel knap, prachtige rondingen en super in wat ze doet. Ze heeft ook een groot empathisch vermogen, waardoor de date echt wel op jouw wordt afgestemd en je nooit het gevoel krijgt een nummer te zijn. Echt een aanrader!
Ik ga met veel plezier terug, zolang ik kan/mag en vertrek ook steeds met een grote glimlach, of slappe lach ;-)

Betrouwbaar, ook bij annulaties
Communicatie verloopt heel vlot.

W.

21-12-2021

Belle...waar zal ik beginnen. Mijn aller eerste ervaring met een zogenaamde "Dame van plezier". Het gevoel is echter veel meer "friends with benefits". Dat lijkt ongeloofwaardig na een eerste date, maar Belle heeft een gave (spoiler: ze heeft er meer) om de spanning als sneeuw voor de zon te laten smelten.
Ze heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling, stralende glimlach en ze ziet er fantastisch uit. Foto's kunnen bedriegen, maar dat doen ze niet. Nadien verliep alles op een natuurlijke manier. Ze heeft mij alleszins enorm laten genieten en dat lijkt ze zelf ook te doen. Ze wéét hoe ze een man moet verwennen, en heeft daarenboven een heel erg lekker lichaam en tijdens de seks kan je zo verdrinken in haar indringende ogen. Wat het mij samenvat is dat je een heel erg diepe indruk op mij gemaakt hebt. Om me weg te houden ligt Leuven belange na niet ver genoeg van Gent. Hopelijk tot de volgende! Dikke zoen,
W.

Betrouwbaar (ook bij annulaties)
Volgende zaken borrelen omhoog als ik aan Belle denk: Lief, Schattig, Sexy, Ondeugend, Slim, Grappig, Innemend,

Gainsbourg

01-12-2021

Zeer leuk. Goed gelachen. En Belle is goed in wat ze doet. Value for money. Betrouwbaar, ook bij annulaties.
De vlag dekt de lading.

K.V.

30-11-2021

Dag Belle,
Altijd zo leuk om samen met u af te spreken. Meestal begint deze met ons "koffiemomentje" en hebben we nog een gezellig babbeltje. (Ook de dinosaurus koeken als cadeautje niet vergeten natuurlijk!) De knuffels en kusjes zijn altijd zo fijn en ik geniet er echt van. In't algemeen is afspreken met u super relaxed en voel 't normaal aan. Zelfs door de date gebeurt er wat geklungel waardoor we toch even moeten stoppen en lachen met elkaar.
Merci voor de dates en de babbels tussendoor die we al gehad hebben.
Ik kijk echt uit naar de volgende! 
Dikke kus & knuffel! X
Betrouwbaarheid mbt voorschot: betrouwbaar

B.

29-11-2021

Vorige week heb ik voor de 2de maal afgesproken met Belle, En opnieuw was dit een top ervaring.
Toen ik terug wat zenuwachtig de kamer binnen kwam kon Belle mij terug geruststellen door gewoon rustig en tof gesprek aan te gaan.
Bij Belle ga ja echt 100% voor de GFE waar "alles" kan en mag.
Een afspraakje met haar van 2uur is zeker niet te lang omdat er niets vlug vlug hoeft te gebeuren en niet op de tijd word gekeken.
Belle is ook 100% discreet en eerlijk afspraken worden op voorhand gemaakt en gevolgd en ontvangt ook steeds op goeie discrete plaatjes waar de kamers steeds proper en in orde zijn.

Betrouwbaar (ook bij annulaties)
Belle is een zeer slimme en toffe dame waar "alles" kan en mag.

De communicatie bij belle verloopt steeds via mail. Hierbij werkt zij steeds correct en discreet. Eens je de afspraak hebt vast gelegd stuurt ze je via PayPal een discreet betaalverzoek op zodat je zeker bent dat de afspraak door gaat krijg je steeds op voorhand nog eens een reminder van haar.

Edit: niks veranderd aan de inhoud, wel enkele hoofdletters en typfouten aangepast :) 

A.A.

03-11-2021

Ik had relatief snel een afspraak met Belle. Ik had online al gelezen dat het soms moeilijk is om haar te pakken te krijgen maar dit viel al bij al goed mee. Ik vroeg of het mogelijk was om het volledige bedrag al over te schrijven via paypal en dit deed ze ook. De dag voordien en de dag zelf kreeg ik een mail voor bevestiging en ook het kamernummer. Mooie dame in een blauw kleedje met nylons en comfortabele zwarte schoenen. Ze kwam net van de les dus ze zag er ook lekker naturel uit, wat ik leuk vind. Ik had een flesje mee en we hebben kennis gemaakt. Ze wees mij er wel op dat er veel onbetrouwbare dames op redlights zitten en ik in de toekomst wel moet oppassen om onmiddellijk zo grote bedragen over te maken. Lief dat ze me daar op wees wel. De seks was prima. Moest ik er zelf fysiek beter bij geweest zijn was dit wel uitmuntend geweest maar helaas ben ik al wat ouder dan haar en kon ik niet zo goed meer mee ;-) Maar het zij zo en we babbelden nog een hele poos verder. Ik moest vroeger dan voorzien door naar het werk maar zeker herhalingsgevaar bij ons Belle.

M.

21-10-2021

Zoals Belle gevraagd had, hierbij een review van onze afspraak. Lieve dame met mooie groene ogen, een mooie (niet te) strakke lijn. Lingerie is mooi maar niet overdreven. Ze stuurde bij aankomst de kamernummer door en toen ik bovenkwam stond de deur op een kier en vond ik haar in kleermakerszit op bed terug. Ik legde het geld op tafel, en ze vroeg om bij haar te komen zitten. Ik was enorm zenuwachtig maar dat ging snel voorbij. Ze droeg een horloge maar leek mij niet echt een klokkijker, of ik had het toch niet opgemerkt als ze dat wel deed. Er was niks rap rap en gelukkig ook niet passief. Het voelde als bij een van mijn eerste liefjes en was dus superfijn. Ze weet hoe alles moet en lijkt dit ook voor eigen genot te doen. Een date met haar is voor mij helaas niet voor elke maand maar ik kom zeker nog eens terug wanneer dit mogelijk is. X
Betrouwbaar mbt voorschotten: ja

C.L.

17-10-2021

Vanwege de persoonlijke touch heb ik eerst aan Belle gevraagd voor goedkeuring van deze review. Dit heb ik gedaan omdat ik nu een review schrijf voor haar vanuit vriendschappelijk standpunt. Nu spreken we niet meer af omdat ik in een relatie zit ondertussen, maar we hebben dit wel een tweetal jaar bijna wekelijks gedaan. Het leuke van deze tijdspanne is dat ik Belle een stukje heb zien uitgroeien tot een mooie en verstandige vrouw. Ondanks haar maturiteit toen ik haar leerde kennen was er twee jaar geleden nog iets meer 'kuikentje' in haar dan nu. Ik leerde haar kennen toen ze opnieuw begon met dit werk in de eerste coronaperiode. Ik herinner mij dat ze erg afstandelijk was zonder een storende factor te zijn. Wat bedoel ik hiermee? Ze vertelde nauwelijks iets over haarzelf. Al haar gerichte vragen deden het gesprek altijd over mij gaan. Ik vond dit een zeer uniek gegeven aangezien ik zelf ook geen prater ben. Zonder dat ik het door had hadden we bijna therapiesessies zonder awkward aan te voelen. Dat is een euforisch gevoel. Hetzelfde kan gezegd worden over de intimiteit die wij hadden. Als je mega geile kinky seks zoekt dan moet je niet bij Belle zijn. Ze is een zeer tedere dame die zeker past binnen de girlfriend-experience. Alhoewel ik hier ook niet helemaal akkoord ben met mijn eigen uitspraak, want naarmate ons aantal dates vorderden kwam ze ook daarin erg los. Er waren afspraakjes waar ze in kleermakerszit op mij zat te wachten op bed, soms zat ze al (half) naakt 'klaar', en op andere momenten plakte ze me tegen de muur en speelde ze ASAP mijn broek uit om dan op haar knieën te gaan terwijl de deur van de hotelkamer nog open stond. Intrigerend meisje, dat is zeker. We hebben veel seks gehad, zowel heel tedere seks als het harde werk. Ik bracht af en toe iets extra mee om mee te spelen en soms deed zij dat ook eens. Er vloeide vaak ook veel cava of Champagne wat dan zorgde voor glinsterende tipsy oogjes met een stoute glimlach. Ik denk dat ze echt oprecht haar job graag doet, alhoewel je dit nooit 100% zeker kan weten. Onlangs liet ik weten dat er in de toekomst hoogstwaarschijnlijk geen afspraak mee zal zijn, en ze nam dit eerst wat persoonlijk. Het was toen wat paniek met de vraag of het haar fout was, en dat ze altijd open staat voor feedback indien ze iets mis doet. Ik zei toen ook dat het kwam door een andere vrouw waar ik smoorverliefd op geworden ben. We hadden toch nog contact via Instagram en ik wist haar naam, wat uitliep in een keer een paar uur vriendschappelijk afspreken. Haar OnlyFans volg ik niet (meer) omdat de verleiding anders te groot wordt om haar terug te zien. Het is een meid die moeilijk te beschrijven valt, en dit was mijn weloverwogen poging. Cheers. C.L.

Ano

10-10-2021

Bij het binnenkomen zag ik een bijzonder mooie vrouw. Op zich niks bijzonders - en dit bedoel ik allesbehalve op een negatieve manier. Belle heeft een leuke manier van praten en is in staat om een mens vol zenuwen te doen relaxen. Ze komt in eerste instantie over als een redelijk timide dame met een zeer observerende blik. Ze is heel meegaand en is een dame waar je zeer diepgaande gesprekken mee kan voeren, iets wat ik eerst niet mogelijk achtte vanwege haar jonge leeftijd. Ze straalt veel maturiteit uit voor een 23-jarige en dit merk je ook in haar doen. Dat ze ervaring heeft in haar werk valt ook duidelijk op te merken in haar aanpak. Ook hier doel ik niet op 'overprofessionaliteit', maar net op een natuurlijke en begane manier. Na ons eerste gesprek voelde het aan alsof ik haar al jaren ken, echt bizar nu ik er naar terugkijk eigenlijk. De intimiteit zelf was zeer teder en liefkozend. Ze besprong mij niet als een zotte, maar kwam aftastend naar mij toe en voor ik 't wist zat ze al op mij :-) Die diepe ogen in een fantastisch mooi groen zijn zo indringend, bijna om verliefd op te worden. Sorry Belle :-)
Het duurde echter niet lang voor de eerste ronde gepasseerd was, en uit ervaring met eerdere dames was ik van de veronderstelling dat het bij deze ene keer zou blijven. We babbelden nog wat - verbazend hoeveel ze over mijzelf te weten is gekomen door haar juiste manier van vragen stellen. Ik ben iemand die mij zeer moeilijk kan openstellen, maar bij haar voelde het echt zo... natuurlijk. Raar. Na een tijdje ging het gesprek over naar een iets meer 'kinky' onderwerp. Ze gaf aan wat zij erg leuk vond, en voor ik het wist zag ik plots een andere Belle. De tweede ronde was alles behalve zacht en teder, en het ging er best heftig aan toe. Het hielp hierbij dat ze echt gewoon aangeeft wat ze fijn/geil vindt (o.a. ik vind het fijn als je wat aan mijn haar trekt, je mag gerust iets harder op mijn kont slaan, etc.). Na deze tweede sessie was ik echter helemaal uitgeput, dus een derde ronde zat er niet meer in. Dat zal iemand anders verder moeten onderzoeken dan. Ze stelde zelf nog voor om samen te douchen als ik dit graag had. Ik stemde hiermee toe, en dan kwam ze knuffelend tegen mij staan in de douche. Ik merk dat ze na een afspraak (na de daad dus) zeer knuffelig is. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt bij dvp, maar ik vind het een zeer leuk aspect die de date op het einde afmaakt. Bij het afscheid kreeg ik nog een lange knuffel en schattige kus op de kaak en dan zijn we elk onze eigen wegen gegaan. Herhalingsgevaar? Da's zeker. Maar dat kan ik ook alleen maar zeggen omdat ik financieel in de mogelijkheid ben om Belle te boeken. 
Betrouwbaarheid mbt voorschotten: ja.

A.V.

29-09-2021

Wat een vrolijke spring-in-het-veld- meid! Ik heb al veel ervaring met dvp maar dit is toch eentje om bij te blijven. Ik heb een zeer aangename tijd gehad met Belle en ze zal me zeker terug zien! Het is wat moeilijk om mee in contact te raken maar eenmaal je aan de praat raakt met haar is het bijna verslavend. Ze heeft een leuke kijk op het leven en bovendien ook nog eens een mooi lichaam en de brains! Een totaalpakket dus! Ze ziet me zeker nog terug :-)

T.V.K.

02-09-2021

Ik heb best lang getwijfeld of ik een date wou hebben met een escort. Na het lezen van de website van Belle ben ik overhaalt (in vergelijking met andere dames) om een date vast te leggen. En wauw, het viel zoveel beter mee dan verwacht. Ik stond op het punt om te annuleren door de zenuwen maar binnen de 10 minuten had ze mij helemaal op mijn gemak gekregen. Ze zat in kleermakerszit op bed toen ik binnenkwam - de deur stond open. Na het financiële af te handelen hebben we een fijn koetjes en kalfjesgesprek gehad en hebben we een leuke tijd gehad. Zelfs nadien was er geen rush. Ze lijkt me geen echte klokkijker. Ik begrijp na deze date wel waarom ze liever 2 uur afspreekt. De tijd was zo snel om dat ik dacht dat ze haar horloge een uur vroeger gezet had of zo. Ze heeft zoals ze beschrijft echt een naturelle, onschuldige look maar voor mij was het meer dan 'gewoon' girl next door. Ze is echt wel prachtig. Belle, even aan jou terug: je hoeft echt niet zo nederig te zijn over jezelf. Je bent écht mooi. 
Wat de verliefdheidsfactor betreft, ik vrees dat ik echt niet veel mag afspreken met jou want je triggert zoveel gevoelige plekjes bij mij. Je bent een echt intelligente meid, je bent super speels en hebt fantastische humor. Moest ik je tegenkomen op Tinder, ik zou wel weten naar waar ik moest swipen. Ik vond het een leuke eerste ervaring en misschien zie je mij ooit wel eens terug :-)

K.V.

10-08-2021

Vandaag een afspraak met Belle, de eerste keer. Dat is me zo bevallen dat ik besloot om een recensie te schrijven. Als het goed is mag het ook gezegd worden en ik beschouw het als een appreciatie voor de fijne momenten samen.

Een eerste keer weet je niet wat je moet verwachten. Al kan je bij Belle een realistisch beeld vormen door haar website te lezen, spannend blijft het, zo'n eerst afspraak. Eens dat je bij haar bent, valt dat weg. Haar omgang is vanaf de eerste minuten geruststellend en vertrouwelijk. En haar uiterlijk valt niet onder de categorie 'girl-next-door'. Ik ken toch geen buurmeisje met zulke looks. Maar dat kan ook aan mijn buurt liggen. (Flauw grapje, Belle, ik weet het.) Een lachend, open gezicht met sprekende Bambi-ogen en lippen die vragen om gekust te worden. Zoals ze zelf schrijft draagt ze een bril maar die doet geen afbreuk. Persoonlijk vind ik dat haar bril de ogen mooi accentueert. Een zachte huid, heerlijke borsten die geweldig aanvoelen, net als haar billen en uitnodigende benen. Niets artificieels of overdreven make-up. Wat wil je nog meer!

En hoe verliep het verder? De babbel was spontaan en ze vangt ook non-verbale signalen op. Ze geeft ook op een vriendelijke manier haar eigen grenzen aan. Toch ook belangrijk, vind ik. Je zit in een context waar empathie van twee kanten moet komen. Na een babbel met uitkleden en geknuffel volgden strelingen en kussen over het hele lichaam. Je voelt je bemind en kan genieten en laten genieten. Het was een eerste keer, een beetje aftasten wat de ander graag heeft was er dus ook bij. Dit alles op een spontane manier. Ik voelde me erna erg ontspannen en voldaan.

Minpunten? Niet echt. Vaak wordt de beperkte agenda aangehaald. Dat kan zo zijn maar als je een afspraak wilt met een jonge, intelligente, spontane persoon met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en een evenwichtig leven buiten haar werk kan je niet eisen dat ze altijd beschikbaar is. Persoonlijk vind ik ook belangrijk dat het geld dat ik aan een afspraakje besteed goed terechtkomt. En dat gevoel heb ik bij Belle.

GFE is de juiste benaming wat Belle je geeft. Al vind ik dat het verder gaat. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze veel levenservaring en kan luisteren, je aanvoelen. Maar dat mag jezelf ontdekken.
Veel liefs,
K.

M.V

03-07-2021

Na een tijd twijfelen of ik wel gebruik wilde maken van seksuele dienstverlening - het is nogal een stap - kwam ik via de Insta van Belle op haar OnlyFans pagina's. Ik werd gelijk VIP-lid en wat ik daar toen nog meer zag, in combinatie met haar posts op Insta sprak me erg aan. Toen ik daarna deze website ook nog bekeken had, besloot ik dat ik het gezicht bij dit prachtige lichaam wilde zien. Nadat ik vervolgens voldaan had aan de voorwaarden toonde ze me haar gezicht op foto en toen was ik helemaal verkocht. Ik wilde graag dat mijn eerste ervaring met het gebruik maken van seksuele dienstverlening er een met haar was. Ik woon in Nederland in de buurt van Eindhoven en dat ik daarvoor dan een autorit van bijna twee uur naar Wetteren zou moeten maken was geen probleem. Het totaalplaatje wat zich over Belle in mijn hoofd gevormd had maakte dat geen enkel probleem. Dus maar een mail gemaakt voor Belle met daarin alle punten waarnaar op de contactpagina gevraagd werd en dat nog aangevuld met wat achtergrondinformatie van mijn kant. Omdat deze schoonheid meer mannen aanspreekt en ze duidelijk is welke tijden beschikbaar zijn, zou het nog een hele tijd duren voordat een date mogelijk was. Ik had er wel rekening mee gehouden dat het niet vrij snel zou kunnen, maar eind juni mailen en dan vernemen dat de eerste agenda opening pas in de tweede week van augustus was, was ook wat verder dan ik gedacht had. Erg jammer, maar ook dat had ik er gerust voor over. Het bevestigde voor mij enkel dat de service die Belle biedt het waard zou moeten zijn.
Tot mijn grote vreugde kreeg ik vrij kort daarna een bericht van haar dat er afspraken afgezegd waren en dat ze toch eerder ruimte had. Bij hoge mate van uitzondering, bleek dat we nog dezelfde week konden afspreken als ik ruimte had. Vervolgens was het aan mij er voor te zorgen dat ik die dag kon, maar het vooruitzicht van een ontmoeting en wat er dan allemaal zou plaatsvinden maakte dat ik daar niet lang over getwijfeld heb. Dat was dus binnen tien minuten rond en ik heb gelijk kunnen bevestigen dat ik van dit aanbod gebruik wilde maken. Ik weet niet wie er niet kon gisteren, maar ondanks dat ik die persoon niet ken, ben ik hem toch voor altijd dankbaar. Hij is er mede verantwoordelijk voor dat ik een ervaring met een prachtige dame rijker ben, een ervaring die vanaf moment één naar meer smaakte.
De date zelf ... het zal als een cliché overkomen, maar wat ik meemaakte met Belle was boven verwachting. De prachtige verschijning die zich terecht Belle laat noemen wachtte al op de kamer op me. Vanwege de warmte was reeds een deel van haar kleding uitgetrokken. Ik heb naderhand gezien dat ze de tijd die ze op me moest wachten gebruikt heeft wat beeldmateriaal te maken voor op haar socials, ik herkende de lingerie op die beelden. Maar in het echt ziet ze er dus nog veel mooier uit dan haar foto's je doen vermoeden. Toen ik haar dat vertelde zei ze meteen dat "ze maar een gewoon meisje is" .... Belle, daar ben ik het niet mee eens. Jij bent een buitengewoon meisje en een prachtige vrouw. Je uitstraling en de oprechtheid in wat je vertelt, hoe je je presenteert en wat je online deelt maakt je er - in mijn beleving toch zeker - nog een heel mooi mens bij ook. De spanning die ik had over wat er komen ging was dus ook meteen helemaal weg. Het was alsof ik je al jaren kende en het voelde erg vertrouwd allemaal. Precies zoals omschreven wordt op de website, vulden we het samen verder in. Natuurlijk eerst even opfrissen - wat na twee uur autorijden om er te geraken voor beiden wel fijn is - en daarna wat met elkaar over van alles wat ons bezighoudt spreken, ging de date geleidelijk over in wat kussen, strelen, zoentjes geven anders dan op de lippen en de rest wat daaruit volgt. Belle nam de tijd de dingen te doen en gaf mij de ruimte te laten doen wat je tijdens een date als dit verwacht op een manier die heel erg natuurlijk voelt. Ik denk dat het verplicht boeken van een sessie van minimaal twee uur (ik sprak drie uur met haar af) daar zeker aan bijdraagt. Nergens is er sprake van het heilige moeten om binnen de overeengekomen tijd een heel programma af te moeten werken. Vier uur nadat ik thuis was tintelde er nog van alles mijn lijf, dus al met al was dit een ervaring die ik enorm koester en die ik zeker vaker wil meemaken. Belle, ge bent een schat en ik ga zeker nog vaker met u afspreken.

G.V.

28-06-2021

In het begin was ik zenuwachtig maar ze heeft mij me op mijn gemak kunnen doen voelen. Eens de zenuwen wat weg waren enkel en alleen genoten.
Een mooie verschijning maar ook een mooie persoonlijkheid!
Top ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Lieve groetjes! 

N.V.D.A.

22-06-2021

Ik was in begin vrij onzeker en zenuwachtig. Maar door jou gezellige babbeltjes en lachjes brak t ijs vrij wel onmiddellijk . Eens op ons gemak heb ik onkel genoten van ons momentje .
Je bent een streling voor oog met een gezond gezonde tweeling (lol) . Een top ervaring vr mij persoonlijk . Er komt zeker een volgende date. Dank je voor de top ervaring dikke kus en tot snel Belle ! Xxx 

P.V.H.

24-06-2021

Knappe jongedame, vlot in de omgang, vriendelijk. Was beetje zenuwachtig het eerste kwartier maar daarna was ze zeer op haar gemak en ik ook . Bij het aankomen aan hotel stond Belle mij al op te wachten op de parking met een brede glimlach op haar knappe gezicht. Chapeau dat ze dit zo goed doet op haar jonge leeftijd, erg genoten van de middag, voor herhaling vatbaar. Belle je ziet mij nog terug!!! Je bent een topmadam, gr

C.V.

22-06-2021

Topmeid! Lief, vriendelijk, heel knap, slim en super in wat ze doet. Of ik nu 2 uur of 4 uur boek, het is telkens weer veel te kort. Belle, je bent een topvrouw!

C.

16-04-2021

Zeer leuke dame. Ik heb er al meermaals mee afgesproken en ze blijft me steeds verrassen. Het enige wat jammer is, is dat ze zo weinig beschikbaar is. Begrijpelijk als studente maar toch zeer jammer soms. Maar al bij al een klassemeid.

Ik weet het, sorry :(
Helaas heb ik echt een erg drukke agenda door mijn school-, werk-, en mamaleven. Aangezien ik ook maar één date per keer doe is mijn tijd dus zeer beperkt inderdaad. Dus daar kan ik helaas niks aan veranderen. Ik kan alleen maar als tip geven om snel genoeg vooruit te boeken.
Liefs Belle

P.V.

14-02-2021

Topervaring!

O.V.U.

11-12-2020

Niet alleen een mooi gezicht en lichaam (want die heeft ze zeker), maar ook een dame met inhoud en persoonlijkheid. Is er in geslaagd om me echt op mijn gemak te doen voelen. Zeer spontane GFE, alsof ze er zelf ook van genoot. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

A.

03-11-2020

Voor herhaling vatbaar! In het begin verliep het nogal zenuwachtig omdat ik vol zenuwen zat. Maar dat is uiteindelijk wel goed gekomen door een leuke babbel (en de rest ;) ... ). Na de corona-crisis zien we elkaar zeker terug.

N.M.

19-10-2020

Ik werd onmiddellijk op mijn gemak gesteld door deze zeer mooie verschijning, zelfs als eerste ervaring in dit gebied leek alles natuurlijk te verlopen. Na een leuk en gezellig gesprekje om elkaar een beetje te leren kennen een van de meest hitsige paar uren van mijn leven mee gemaakt in het bed! Zeker voor herhaling vatbaar!

J.S.

20-09-2020

Na lang proberen om een afspraak vast te leggen, eindelijk de kans gekregen om af te spreken met deze wondermooie deerne. Ik zie jou in de toekomst (hopelijk) nog eens terug... als onze zéér verschillende agenda's het toelaten uiteraard!

K.

25-08-2020

Wat een mooie naturelle verschijning. Zo onschuldig en stout tegelijk. Was een fijne (veel te korte) tijd met jou Belle!

J.D.S.

23-08-2020

Een zalig uurtje gehad met deze topmeid. Meteen op je gemak en heerlijk relaxen. Een streling voor de lusten. Daarna nog een fijn gesprek gehad.