Online betaling & Privacy

Een voorschot vraag ik enkel als we elkaar nog nooit gezien hebben, of als u een afspraak eens annuleerde of niet kwam opdagen.

Voor mensen die mij al gezien hebben maak ik hier een uitzondering, al is het voor mij nog steeds gewenst.

Als u op deze pagina komt kijken, maakt u zich waarschijnlijk zorgen over uw privacy. Deze zorgen zijn begrijpelijk aangezien er veel louche zaken online te vinden zijn 'in deze branche'. 

In het verleden vroeg ik nooit een voorschot om een afspraak te bevestigen omdat ik de privacy van mijn dates wou respecteren. Ik reserveer en betaal zelf de hotelkamer waar we afspreken zodat u geen hotelbalie moet passeren.  Echter heb ik veel te vaak voor dat er een afspraak gemaakt wordt en dat ik dan voor niks kom opdagen. Dit alleen is op zich geen probleem, maar ik raak soms tientallen (of zelfs honderden) euro's kwijt aan hotelkamers terwijl ik er niet eens ben. Daarom besloot ik nu om dit toch maar te overwegen. Ook het tarief is bewust bepaald. Ik vraag vooraf €100 voorschot. Hiervan is €50 voor mij en €50 voor de hotelkamer. Waarom voor mij? Ik krijg soms honderd mails per dag, ik maak tijd, ik verschuif privé-afspraken, ik stel quality-time met mijn dochter uit en laat vaak mijn schoolwerk liggen. Het is enorm frustrerend als je zo veel moeite doet, en de ander dit dan niet respecteert en mij op deze manier behandelt. Hiervoor dient dan de €50 als compensatie voor al deze moeite. De andere €50 geef ik dan af aan de verantwoordelijke van het hotel. 

Indien er voor de 48 uur geannuleerd wordt, stort ik het volledige bedrag terug naar u. Indien er binnen de 24 uur geannuleerd wordt, krijgt u het bedrag niet meer terug, maar is er wel de mogelijkheid om de date te verplaatsen naar een ander moment.
Indien deze dan weer niet nagekomen wordt, krijgt u het voorschot ook niet meer terug. Indien ik zelf de date annuleer, ongeacht hoeveel uur voor de date, dan krijgt u het volledige voorschot terugbetaald.

De online betaling gebeurt bij voorkeur via PayPal (ik stuur een betaalverzoek per mail). Er is ook de mogelijkheid om een PaySafe kaart te kopen. Dit kan anoniem gekocht worden online of in de fysieke winkels. Liefst paysafe kaarten van €50 en niet hoger (wordt geregistreerd anders).

Ik begrijp dat als u via PayPal betaalt, u het niet fijn vindt dat uw naam zichtbaar te zien is. Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik daar niks verder mee doe dan de betaling controleren. Aangezien een date vaak een week (of twee) vooraf geboekt wordt, ben ik uw echte naam ook al vergeten (no offense). ik spreek u aan met de naam die u mij aangeeft per mail en garandeer u uw privacy en discretie. Uiteraard geldt dit langs twee kanten. Ik weet hoe belangrijk privacy en discretie is. 

Ik begrijp ook dat u het best vreemd of wantrouwig kan zijn omdat u zoveel geld overschrijft naar iemand waarvan u niet zeker weet of ik betrouwbaar ben. Indien u hier echt over twijfelt raad ik u ook aan om mijn Instagram te volgen (en eventueel Onlyfans of Snapchat). Ik ben daar zeer close met mijn dates en andere mensen die gewoon interesse hebben in mijn profiel. Ik probeer echt mijn best te doen om zoveel mogelijk het gevoel van betrouwbaarheid uit te stralen. Uiteraard blijft dit tot aan de date virtueel, maar ik weet niet anders hoe ik u op uw gemak kan stellen. Geef zeker suggesties aan als ik iets kan doen om die zekerheid te bieden (nee, gezichtsfoto geef ik niet zomaar - for sale). Ik kan in uitzonderlijke gevallen ook eventueel aan vaste dates vragen of ze aan u de betrouwbaarheid kunnen garanderen (maar da's misschien ook wat raar haha).

Indien u bezorgdheden of vragen hebt, stuur me gerust via onderstaande knop!

Hopelijk tot snel

X Belle

Betaling via PayPal:

Na bevestiging van een date stuur ik per mail een betaalverzoek via PayPal. De date is bevestigd als u betaald heeft. Indien u tijdig annuleert (zie eerder), dan stort ik het geld terug (voor 48 uur) of herplannen we de date (voor 24uur). Ik doe niks met de gegevens die ik verkrijg via PayPal. Dit is louter ter bevestiging van de afspraak. Ik spreek u ook niet aan met uw echte naam als u mij een pseudoniem geeft (eerlijk: ik vergeet de echte namen veelal). 

Betaling via PaySafe kaart:

Voor de getrouwden onder ons. Een Paysafe kan je kopen online of fysiek in de winkel. 
In de winkel, tankstations, etc. liggen er kleine blauwe kaartjes van PaySafe (vaak bij de andere giftcards). Bij sommige winkels staan er automaten (vaak ook waar de sigaretten te koop zijn), waar je deze kan printen. 
Je betaald dan aan de kassa het totaalbedrag van jouw boodschappen én jouw kaartje en dan krijg je een code onderaan je kasticketje. Dit kan dus via cash betaling! Deze code stuur je mij door en dan is de date bevestigd. Niemand hoeft het te weten dat je deze gekocht hebt...

Uitzonderingen

In sommige gevallen sta ik het ook toe om een bol.com cadeaukaart of een bon van Zalando of zo te kopen. Waarom in sommige gevallen? Ik zou dat geld in de meeste gevallen liefst voor andere zaken gebruiken he. Dus je kan het altijd eens vragen en soms zal ik dat eens toestaan ;) 
Een cadeaukaart kan ik wel niet terug overschrijven als u de date annuleert. De date kan wel eventueel verplaatst worden maar ik doe geen overschrijvingen ter compensatie van de bon.