Online              payment & Privacy

Om een afspraak te bevestigen vraag ik een voorschot van €100 bij een eerste ontmoeting. 

Reden voorschotten

In het verleden vroeg ik nooit een voorschot om een afspraak te bevestigen omdat ik de privacy van mijn dates wou respecteren. Echter heb ik te vaak voorgehad dat mijn afspraak niet kwam opdagen, dat men afspraken met mij maakte wanneer men verliefd was op mij om dan vervolgens niet te betalen. Soms werden ook afspraken gemaakt om mijn gezicht gewoon eens te kunnen zien. En dit vond ik allemaal niet oké.

Ik reserveer/betaal vooraf de hotelkamer wanneer we afspreken zodat u met zo min mogelijk zorgen tot bij mij kan geraken. Doordat afspraken vaak niet doorgingen zat ik wel met de kosten die vaak erg hoog opliepen. Vandaar mijn beslissing om vanaf nu voorschotten te vragen. 

Hoeveel voorschot?

Ik vraag €100 voorschot. 

Fraude

Ik begrijp dat u vreemd of wantrouwig kan zijn om zoveel geld over te schrijven naar een onbekend persoon die mogelijks frauduleuze zaken runt.

Indien u hier echt over twijfelt raad ik u ook aan om mijn Instagram te volgen (en eventueel Onlyfans, Fancentro of Snapchat). Ik ben daar zeer close met mijn dates en andere mensen die gewoon interesse hebben in mijn profiel. Ik probeer echt mijn best te doen om zoveel mogelijk het gevoel van betrouwbaarheid uit te stralen. Uiteraard blijft dit tot aan de date virtueel, maar ik weet niet anders hoe ik u op uw gemak kan stellen.

Wanneer je in aanraking kwam met fraude, dien dan zeker klacht in bij de politie én het platform waar de 'dame' in kwestie adverteert.