Laatste Updates

Op deze pagina drop ik belangrijke updates. 

  • Wijzigingen in tarieven, mogelijkheden, locatie, etc.
  • Wanneer er nieuwe data online komen
  • Last minutes
  • ...

Back to basics

17-10-2021

Zolang ik het zo druk heb met mijn leventje ga ik even allerlei diensten beperken.
Ik verkoop momenteel geen foto's, kleding of Snapchat accounts meer.

Het laatste jaar van de bachelor is officieel begonnen. Dat betekent enorm veel stress en druk op mijn schouders.
Op momenten als deze mis ik een warme thuis waar ik op mijn gemak mijn studies kan afronden om zo het werkveld in te trekken met volle energie. Helaas is dat bij mij niet het geval en combineer ik...

De nieuwe data staan online. Er zullen er misschien nog bijkomen maar ik heb nog geen zekerheid van de andere mogelijke vrije momenten.

Te laat komen

13-09-2021

Even voor de duidelijkheid:
Indien u te laat komt, blijft toch het voorziene einduur zoals afgesproken. Ik kan er niet aan doen als u later bent. Ik ben meestal al 10 min. voor de afspraak aanwezig. Indien ikzelf te laat ben wordt het einduur uiteraard opgeschoven maar dit doe ik niet als u te laat komt.

Waarom?
1. Als de reden is dat ik niet betrouwbaar overkom, dan is dat bullshit want ik vertel keiveel op mijn site over mezelf (mss te veel). Ik ben kei actief op Instagram, op OnlyFans, op Snapchat én per mail. Ik heb goede reviews en je kan altijd chatten met mij.
2. Als de reden is dat je...

Aangezien ik al honderden euro's kwijt ben aan voorgeschoten hotelkamers, heb ik het een beetje gehad met goede Samaritaan te spelen. Alles ivm privacy kan je hier lezen. Ik garandeer een correcte betaling en eventueel terugbetaling indien deze voldoen aan mijn voorwaarden die ook in de link hierboven beschreven staan.
Privacy wordt als prioritair...