Wat zou je zelf nog eens willen meemaken of doen op een date?

11-03-2022

Nieuwe dag, nieuwe vraag om te beantwoorden.

Op deze ga ik helaas niet uitvoerig op ingaan, want de laatste keer dat ik op mijn blog een opsomming gaf van seksuele zaken die ik graag wou doen is mijn mailbox ontploft met kandidaturen. 

Ik doe best veel dingen op een afspraak, en net die variatie maakt het plezant voor beide. Waar de meerderheid de focus legt op zo snel mogelijk seks hebben, zijn er ook uitzonderingen die het bijzonder maken. 

Onlangs wou er iemand graag met mij dansen (slowen) om het ijs te breken. Da's eentje om niet meer te vergeten alvast. 
Ik speel ook graag gezelschapsspelletjes op date, en diegene die mij frequent zien weten dat al. Zo had ik eens heel erg gelachen met een zelfgemaakte memory van persoonlijke dick-pics. Nu ik er aan denk, ik had beloofd om de volgende keer een memory te maken van mijn eigen naaktfoto's... eens werk van maken binnenkort want meneer leest hoogstwaarschijnlijk mee, haha. 

Wat ik vooral fijn vind is dat als je bij mij komt je gewoon jezelf bent. Als je iets in je hoofd hebt om mee te brengen, te zeggen, te doen... gewoon doen! Ik vind niks leuker dan uitzonderlijke, bijzondere momenten meemaken. Ik hou van plezier maken en ik heb best kinderlijke humor wat dat betreft. 

En...

als ik ECHT een antwoord moet geven op de vraag: 'wat wil je graag nog meemaken op een date?'
Gewoon geld krijgen voor een babbeltje, het hele uur door een voetmassage krijgen met kleren aan, gevoederd worden als een prinses en dan weer weg.
(Sorry not sorry)