Top 10 weirdness

05-10-2021

Helaas plaats tekort voor al mijn ervaringen maar af en toe eens eentje neerpennen is wel eens plezant. Hierbij een top 10 van hilarische en soms ook wel ontroerende vreemde momenten die ik meegemaakt heb in mijn werkleven.

  1. Ooit had ik een date met een Chinese man in hotel P'titamie te gent. Geen idee of het voor alle mannen zo stereotiep is, maar zijn penis was gigantisch klein. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar met 2 cm is nu wel echt niet veel aan te vangen. Ik vroeg hem hoe we dat gingen doen (in Engels) en hij zei dat ik in een doggy positie moest zitten en dat ik mijzelf moest vingeren terwijl hij zichzelf masturbeerde als hij achter mij zat. Hij noemde het zelf 'Chinese doggystyle'. We zaten voor een spiegel en ik heb liefjes gevraagd of we een beetje anders konden zitten (omdat ik giga de slappe lach had en dat mocht hij niet zien). 
  2. Misschien is het toevallig, maar de meest vreemde zaken heb ik precies altijd meegemaakt in hotel P'titamie. Ik klopte aan op de hotelkamer, en een wat vreemde man deed de deur open. Leuk. Die vroeg mij onmiddellijk om mijn kleren uit te doen tot aan mijn ondergoed en niet verder. Ik moest op (een rond)  bed gaan liggen en zijn enige request was dat ik masturbeerde en naar hem keek hoe hij masturbeerde tegen de zwarte gordijnen van het hotel. Ik moest wat dirty talk doen over hoe geil ik het wel niet vond dat hij dat deed. Uiteindelijk spoot hij meer dan een meter hoog in die gordijnen en terwijl hij klaarkwam wikkelde hij zich helemaal in die gordijnen en begon hij zichzelf te strelen daarmee. Ik lag daar echt perplex. Dat was fucking degoutant. wel easy money tho.
  3. ik moest naar het hotel komen met een hele hoop ballonnen. Ik ging betaald worden voor het uur dat ik er nog alleen zou zitten, maar ik moest in dat uur zoveel mogelijk ballonnen opblazen en zo de kamer opvullen. Na precies een uur klopte iemand op de deur, terwijl ik al begon te twijfelen of het een grapje was. Ik deed open en er stond een man met poezenoortjes voor de deur. Toen hij binnenkwam merkte ik ook een staart op aan de achterkant. Hij wou een poes zijn die speelde met alle ballonnen en ze kapot krabben/bijten terwijl ik af en toe eens op zijn hoofdje aaide. Okay dan.
  4. Een aanvraag per mail of ik €350 euro wou krijgen om een kwartiertje naar hotel te komen, mijn behoefte te doneren in een potje en weer weg te gaan. Als ik wou kon ik ook blijven en toekijken hoe hij het allemaal met smaak opat. Ik denk het niet.
  5. Toen ik 18 was, wat blijkbaar niet jong genoeg is, kreeg ik de vraag of ik mijn haar in twee vlechtjes wou doen en wou doen alsof ik zijn 14-jarige dochter was die niet wou luisteren en ook met een slecht rapport naar huis kwam zodat hij mij kon straffen.
  6. Klassieker. Iemand die vroeg of ik voor hem wou zorgen alsof hij een baby was. Ik moest zijn luier verschonen, een tutje in zijn mond steken en hem wiegen alsof hij de mijne was. Ik kreeg bonuspunten als ik lacteerde en hem aan de borst kon leggen. 
  7. De vraag of ik kon afspreken werd door mij afgeblokt omdat ik thuis zat met mijn dochter en geen oppas had. Hierop kreeg ik redelijk snel antwoord dat hij ook eventueel bij mij thuis wou komen en dat hij het niet erg vond dat mijn dochter thuis was. Hij zou het zelfs niet erg gevonden hebben als ze per ongeluk binnenkwam terwijl we bezig zouden zijn. WTF.
  8. Dat necrofilie mijn ding niet is, werd hier nogmaals erg duidelijk. Ik kreeg de vraag om te doen alsof ik dood/bewusteloos was. Ik mocht geen kick geven, mocht niet bewegen, mocht niet hoesten en moest zo min mogelijk laten merken dat ik aan het ademen was. Een uur lang. En na precies 50 minuten ging hij weg terwijl ik daar bleef liggen. Ik kreeg wel het dubbele bedrag dan werd afgesproken. Genereus.
  9. Een lange tijd geleden had ik een man die altijd mijn energiefactuur wou betalen. Elke maand opnieuw moest ik laten weten hoeveel de energiefactuur was. Hij vroeg geen bewijs ( maar ik stuurde wel de factuur door met alle andere gegevens afgeschermd). Als ik zei dat hij dat niet hoefde te doen, of dat hij ook een andere lagere factuur kon (of mocht?) betalen dan werd hij lastig en zei hij dat hij het wou doen maar echt enkel en alleen de energierekening. Dus één keer per maand zagen wij elkaar in hetzelfde café, waar we elke keer hetzelfde bestelden (ik een cappuccino en hij een latté weetikveelwat) en gaf hij mij een enveloppe met het exacte bedrag tot op de cent in. We hadden een babbeltje van max. een uurtje en dan gingen we weer elk onze weg tot de volgende meeting. Er was helemaal niks seksueel of intiem aan onze relatie en ik heb nooit geweten waarom hij dat wou doen. Na 8 maanden kreeg ik plots geen aanvraag meer en ben ik uit bezorgdheid gaan bellen aan zijn huis (ik wist waar hij woonde en dat hij alleen was). Er deed toen een familielid (of vriend?) open en gaf mij de mededeling dat hij ongeneeslijk ziek was en dat hij begin deze week overleden was. Ik heb nooit verteld hoe wij elkaar kenden.
  10. Een van de allereerste afspraken was direct een onvergetelijke ervaring. Ik had afgesproken in P'titamie en toen ik aanklopte en hij de deur opendeed werden we allebei muisstil. Ik herkende die en hij had een vaag gevoel. Fuuuck. Ik ging toch binnen om te zien of hij wist wie ik was want weglopen zou het allemaal nog meer verdacht maken. Maar ja hoor, hij wist het plots. 'Jij bent toch de kleindochter van dingske... aleee hoe heet ze nu... van X!' Ik dacht 'oh nee da klopt indd.' Hij zei onmiddellijk dat ik niks hoefde te doen en de hele tijd probeerde hij mijn job uit mijn hoofd te krijgen. Hij had een flesje drank mee en we besloten die toch open te doen nu we hier toch zaten. Hij had mij het afgesproken bedrag en zei dat ik het gewoon mocht houden en drukte nogmaals op het hart dat ik hier beter mee ophield. Naarmate de drank in onze hoofdjes begon te stijgen, leek hij toch van gedacht te veranderen. Na de vele herinneringen ophalen dat ik elke vakantie samen met oma naar zijn krantenwinkel ging om een strip te kopen en ik van hem dan een snoepje kreeg, tot gesprekken over oma's hondje en over hoe ik was werd het een rare seksuele overgang. Hij vroeg of ik het toch niet zag zitten om nog iets te doen omdat het wel opwindend leek voor hem. Ik keek naar mijn horloge en was zo blij dat de tijd om was. Ik sprong recht en zei dat ik helaas weg moest en ben nog nooit zo snel buiten geweest als toen. Ik ben erna nooit meer naar die krantenwinkel geweest haha. 

Support mijn werk aan de hand van een geschenkje van de wishlist.

X Belle