Slechtste ervaring ooit

17-07-2021

Doordat mijn OnlyFans is gedeactiveerd omdat ik de voorwaarden geschonden heb is deze blog wat later dan voorzien. Ik wil nu al benadrukken dat ik niet één specifieke slechte ervaring gehad heb. Van vele negatieve zaken heb ik ook soms zwarte gaten en herinner ik dus relatief weinig.

Jazz-dude in Brussel

Toen ik nog voor een pooier werkte, werd ik zowat door heel België meegesleurd en gedropt op plekken waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Een daarvan was een afspraak in Brussel. Ik moest daar zijn voor drie uur en werd afgezet rond 23:00 (ik weet het exacte uur niet meer). Ik herinner nog dat het echt al donker en koud was en dat ik nauwelijks kleren aanhad. Ik belde aan aan een herenhuis met een huisnummer ergens in de 200. Het duurde lang voor iemand opendeed. Het was een nogal vreemde man met erg glazige ogen - ferm dronken dus. De man sprak enkel Frans, en ik sprak geen woord Frans. Engels kon hij niet, en ik toen ook niet. Dat zou vreemd worden komende drie uur dacht ik toen. Ik was nog erg zenuwachtig omdat het in de beginperiode van 'dit werk' was. Alles wat besproken werd, was met veel handgebaren. Al was het grootste deel van het gesprek vooral monoloog van zijn kant uit want ik verstond geen fuck wat hij allemaal zei. Het huis was super sober ingericht en ik weet nog dat heel die avond Jazz-muziek opstond. Hij danste mee en liep naar de keuken om een fles wijn te halen. Ik wou eigenlijk niet drinken, maar hij drong nogal aan om een glas te drinken. Na een goed half uur begon ik mij heel erg vreemd te voelen. Alles werd troebel, mijn gehoor, mijn zicht... Ik kon niet goed meer rechtstaan. Hij gebaarde dat ik mee moest komen maar ik begreep het niet goed. hij trok mee zachtjes en al dansend mee naar zijn slaapkamer. Daar lag een gewone matras op de grond. Ik ging erop liggen omdat ik niet meer kon staan op mijn benen terwijl hij zijn muziek dubbel zo luid zette. Toen die bij mij kwam bleef die in een trance Frans praten terwijl die mij overal streelde en aanraakte. Ik was helemaal weg van de wereld en kon mij niet meer verzetten. Heel dat moment duurde een eeuwigheid. Dat is eigenlijk het enige dat ik nog echt herinner. De stinkende alcoholgeur dat uit zijn mond kwam in combinatie met sigaretten (die over heel het huis lagen), de kutslechte jazz-muziek op de voorgrond. Tot op vandaag kan ik geen jazz-muziek meer horen. Ik krijg kippenvel en een zeer negatieve vibe over mij dan. Ik herinner zijn zeer sober en rommelig huis. Ik herinner seks zonder condoom. Ik herinner veel Franse woorden die ik niet begreep. En ik herinner hoe ik na een paar uur weer naar buiten strompelde met een hoopje cash in mijn handen en een auto die voor de deur stopte en mij erin liet en die mij zo weer thuis afzette. 

Man van vreemde origine

Ik kan begrijpen waarom vele dames enkel met 'Vlaamse mannen' wil afspreken. Persoonlijk ben ik nog steeds tegen dat principe, want dat is zeer discriminerend. Ik vind dat er evengoed ook onrespectvolle Vlamingen tussen zitten en zeer respectvolle mannen van andere origine dan Vlaams. Maar de meeste échte negatieve ervaringen waren in mijn geval ook met mannen van andere origine dan Vlaams.

Ik had afgesproken in P'titamie te Gent voor een date. Om te beginnen was die al erg te laat. Toen die toekwam kon hij nauwelijks Nederlands. Hij was nauwelijks binnen en begon mij al te betasten. Ik drong aan om eerst het geld op de tafel te leggen, maar toen zei hij dat hij maar €150 bij had. Ja, da's een probleem natuurlijk. Ik wou eerst weggaan maar die hield mij zo half en half tegen. Ik zei dat ik een compromis wou maken en gewoon maar drie kwartier zou blijven ipv een uur. Hij stemde in en bleef maar seks hebben. Die dude is zes keer klaargekomen en wou nog meer. Maar de tijd was om en dat zei ik ook. Maar dan begon die enorm grof te doen en bleek dat hij toch meer Nederlands kon dan ik dacht, want de woorden 'vieze hoer' kwamen er perfect uit. Alsook 'vrouwen zijn dingen waarmee ik kan doen wat ik wil'. Perfect in het Nederlands. Bijzonder. Hij gooide mij tegen de muur toen ik mijn kleren en andere spullen wou nemen om weg te gaan. Gelukkig kan ik mezelf goed genoeg verdedigen en hem ik hem een paar meppen gegeven waardoor die even de grond op lag. Ik ben toen in mijn ondergoed naar buiten gelopen en heb niet meer achterom durven kijken. 

Deze gebeurtenissen waren van een geheel andere periode dan ik nu in zit. Nu heb ik leren grenzen stellen en doe ik enkel wat ik zelf fijn vind. Ik ben veel zelfzekerder, ik ken beide kanten van de medaille in sekswerk en weet wat kan en wat niet.

Sadistische neigingen

Nog een andere gebeurtenis die ook in P'titamie gebeurt is, was een man die mij wou domineren. Helemaal prima voor mij als dat binnen de grenzen gebeurde, maar dat werd hier niet begrepen. Eenmaal hij binnen was en had betaald, moest ik 'meneer' zeggen. Die sloeg mij kei hard in mijn gezicht en op andere plekken op mijn lichaam. Toen ik probeerde weg te raken, hield hij mij tegen met de woorden 'dacht het niet, nu ben je van mij en je zal ondergaan'. En jazeker, ik heb het ondergaan want die man was 5 keer sterker dan mij en ik was een klein en fijn meisje van 18 jaar en amper 40 kg. Ik heb twee weken vol blauwe plekken gestaan en ben diezelfde avond met kleren en alles in mijn douche gaan zitten. Ik heb er denk ik drie uur gewoon gezeten met mijn kat op mijn schoot, onder de douche. Vanaf dan is alles met betrekking tot BDSM afgebakend tot mijn privéleven.

Meneer de apotheker

We hadden afgesproken in Café Parti aan Gent Sint Pieters station. Hij wou op een neutrale plek afspreken. We bestelden iets om te drinken en hij gaf mij een enveloppe om mij te laten natellen hoeveel geld erin zat. Hij zei dat hij de enveloppe zou bijhouden tot aan het hotel. Daar toegekomen legde hij de enveloppe op tafel en begon hij aan mij te prutsen. Vlak voor tijd zei hij dat hij het geil vond dat ik zonder kleren op mijn knieën een blowjob gaf en dat hij dan zou doorgaan. Oke, wat vreemd maar wat wist ik beter. Toen ging hij weg en dan zag ik ook waarom hij zo snel door was. In die enveloppe op tafel zaten er gewoon nog drie andere enveloppes, en niet mijn geld. Ik huilend en in grote paniek naar mijn pooier gebeld om te zeggen wat er gebeurt was. Ik moest normaal 40% afgeven en was bang dat ik het uit eigen zak aan hem zou moeten betalen. Samen zochten we op basis van zijn informatie uit waar hij apotheker was. Door enkele details in zijn gesprek die voor mij niet klopten (omdat ik er woonde toen) wist ik dat hij loog over waar zijn apotheek was. Ik vond uiteindelijk waar hij wél werkte en ben een pak condooms en mijn geld gaan vragen (zijn vrouw werkte er ook).
Even benadrukken voor de wantrouwige lezers onder jullie: ik maak geen misbruik van jullie gegevens die jullie vertellen tijdens de date. Dit was een noodzakelijke uitzondering omdat ik bedrogen werd.

More to come, but enough for now.

Ik heb nog een heel aantal andere negatieve ervaringen. Maar het was al enorm moeilijk om al bovenstaande zaken neer te schrijven zonder te huilen. Ik probeer de meeste zaken te vergeten. Deze gebeurtenissen waren van een geheel andere periode dan ik nu in zit. Nu heb ik leren grenzen stellen en doe ik enkel wat ik zelf fijn vind. Ik ben veel zelfzekerder, ik ken beide kanten van de medaille in sekswerk en weet wat kan en wat niet. Ik heb geleerd uit mijn fouten en daardoor ben ik steeds beter geworden in wat ik doe. I'm fine now. Misschien schrijf ik in de toekomst nog meer zaken die ik kwijt wil, maar volgende blogpost zal nu gaan over de beste herinneringen :)

Support mijn werk aan de hand van een geschenkje van de wishlist.

X Belle 

De belangrijke titel