Momenteel stage & bachelorproef

28-09-2021

Concreet:

  • Enkel in Trianon te Gent
  • Enkel maandagmiddag mogelijkheid tot date
  • Verplicht voorschot voor iedereen tot begin januari 2022

Het laatste jaar van de bachelor is officieel begonnen. Dat betekent enorm veel stress en druk op mijn schouders. 
Op momenten als deze mis ik een warme thuis waar ik op mijn gemak mijn studies kan afronden om zo het werkveld in te trekken met volle energie. Helaas is dat bij mij niet het geval en combineer ik mijn hogere studies met mijn drukke kleuter van bijna 3, met 4 maanden stage, met mijn bachelorproef, met gewoon werken, met werken als escort en met mijn OnlyFans. 
Het kan sommigen onder jullie misschien allemaal niet schelen, maar daardoor date ik momenteel even zeer beperkt. 

Door deze veel te drukke periode zal ik momenteel enkel beschikbaar zijn voor dates op maandagmiddag in Trianon te Gent. 
Concrete uren:

  • 11:00 - 13:00 (altijd 2 uur)
  • 13:30 - 15:30 (altijd 2 uur)

Dit betekent niet dat ik 2 dates doe op maandag. 
De date zal sowieso 2 uur duren. Ik spreek niet minder af dan 2 uur, en langer is ook niet mogelijk omdat ik les heb ervoor of erna. 
De reden dat ik 2 tijdssloten aangeef, is omdat de les die ik dan moet volgen twee keer na elkaar gegeven wordt. Dus als je de date om 11:00 inboekt, dan volg ik de les na onze date. Als je de date inboekt om 13:30 dan volg ik de les voor onze date. 

Omdat ik enkel dan afspreek, zijn mijn financiële inkomsten zeer beperkt omdat ik echt niet op andere momenten kan daten. Om zelf zekerheid te krijgen vraag ik tot aan januari 2022 wel aan iedereen een voorschot. Ik kan het mij nu niet permitteren dat een date niet doorgaat. Ik heb al kopzorgen genoeg en het financiële aspect is nu het laatste aan wat ik wil denken. 

Nu op dit moment zijn alle mogelijke momenten ingenomen. Er zal sporadisch wel nog eens een moment zijn dat ik nog eens tussendoor kan afspreken, maar dat kan ik niet erg veel vooraf zeggen. Ik drop deze data dan ook gewoon op de website vanaf ik er notie van heb.

Thanks

Belle X