Mijn ideale date

21-09-2021

Ik heb de vraag gekregen om een blogpost te schrijven over hoe mijn ideale date eruit ziet. Ik heb hier lang over getwijfeld omdat ik niet zeker wist hoe mijn ideale date eruit kon zien. Na lang nadenken en date per date te bekijken welke aspecten ik allemaal leuk vond, besluit ik toch om mijn egocentrische blik op de ideale date neer te werpen. :)


'Een goeie babbel is al een goed begin.'

Eerste contact

Zoals ik zei, volledig uit egocentrisch opzicht neergeschreven, dus het kan idealistisch klinken voor de lezer die vaak een ander gedacht heeft van het verloop van een date (lees: binnenkomen - betalen - op en af - weggaan). Ik 'werk' niet volgens de standaarden die in het algemeen gelden in sekswerk, ik doe mijn eigen ding.

Een van de zaken die ik enorm verschrikkelijk vindt, zijn de vele mailtjes over vragen die al duidelijk op mijn website staan.
'Het schatje, kan je vandaag voor 1u afspreken in Limburg vanavond? Kan anaal ook? Kan je squirten? Kan je dit en dat...'  (geen 1 uur, geen escort, geen anaal, geen squirten, niet 's avonds laat... veel frustraties in 1 zin dus)
Naast mails als deze is het ook enorm vervelend voor mij als ik 200 mails moet versturen om alle informatie te hebben voor een date. Ik heb hiervoor speciaal een formulier op de website gemaakt zodat ik alle informatie heb en zo kan een date snel geregeld worden. 

De perfecte eerste contacten zijn diegenen die ofwel het formulier invullen (inclusief extra data en uren indien er voor mij eentje niet past) ofwel diegene die een mail sturen met een lange voorstelling over zichzelf en alle gegevens die ik vraag in het vet of onderlijnt zetten in de mail (zalig!). 
Altijd een goed begin als alles smooth verloopt (en ja, soms is het mijn eigen fout doordat ik teveel mails binnenkrijg en niet tijdig kan reageren).

Kort gezegd, geef mij telkens deze info tijdens een mail:

  • Voorstelling van jezelf (en eventueel foto): geeft voor mij mogelijkheden om een gesprek te starten
  • Wanneer en hoelaat (liefst meerdere data en uren, check ook mijn mogelijkheden eerst)
  • Waar (check vooraf waar ik beschikbaar ben, want ik bepaal dat zelf)
  • Hoelang (min. 2 uur en max. 4 uur)
  • Wat je wenst (check eerst bij mogelijkheden wat kan en wat niet)
  • Eventuele vragen die je hebt (lees ook 'eerste keer') als het vragen zijn over verloop van een date)
  • Of ik op de parking wacht of het kamer-nr mag doorsturen
  • Hoe je voorschot wenst te betalen (PayPal of PaySafe)
  • Check zelf eerst mijn tarieven. Ik reageer niet op de vraag wat mijn tarief is

Uit zichzelf de PayPal link vragen of PaySafe codes doorsturen na bevestiging van de afspraak is voor mij een ++-punt omdat ik soms wel moeite heb om dat te vragen. 

Kennismaking

Ik stuur altijd een bevestigingsmail. De avond voor de afspraak stuur ik een mail met de vraag of alles nog oké is. De volgende ochtend stuur ik opnieuw een mailtje om te zeggen dat ik binnen iets aantal tijd zal vertrekken en om hoelaat ik ongeveer zal toekomen (meestal 10' te vroeg). Dit doe ik ook voor mezelf zodat ik het gevoel heb dat ik alles nog onder controle heb (vind ik belangrijk). 
Sommigen vragen aan mij om op de parking te wachten, vooral als het de eerste keer is. Ik doe dit dan wel maar idealiter voor mij ga ik graag al naar de balie om mijn sleutel op te halen en de hotelkamer al af te rekenen. Dan moet ik hier niet meer aan denken. Ik ben een routine-persoontje en in de overgrote meerderheid van alle afspraken hebben mensen liever dat ik het kamernummer doorstuur. Hierdoor vind ik het enorm vervelend als mijn ochtendroutine verstoord raakt door buiten te moeten blijven wachten. Ik stuur dus liever het kamernummer door en laat altijd de deur op een kiertje staan zodat je gewoon kan binnenwandelen. Wat men ook vaak doet is onderweg even laten weten hoelang ze nog onderweg zijn. Dit is geen must, maar voor mij is dit een enorme geruststelling en geeft mij tijd om mij aan te passen aan de date-sfeer. Tsja, we bespreken de IDEALE date hé haha.

Bij het binnenkomen hebben de meesten een geschenkje bij (super +++ haha). Ik ben iemand die het nooit gewoon was om een cadeautje te krijgen in mijn jeugd, dus ik ben altijd zo blij als een klein kind als ik zie dat ze iets bij hebben. Meestal is dit chocolade of boeken. Soms krijg ik ook andere zaken zoals tickets voor uitstapjes, of een abonnement voor iets. Heel soms krijg ik ook bloemen, maar jammer genoeg niet zo heel veel haha. Sommigen geven ook eens een extra tip, maar persoonlijk heb ik dat liever niet op de date zelf. Ik heb dan liever een extraatje in de vorm van een giftcard. Waarom? Het voelt wat onwennig aan voor mij. 

Wat ik ook vaak merk, is dat sommigen het afgesproken bedrag (zowel voor mij als voor de hotelkamer) liever tussen een boek aan mij bezorgen omdat het dan minder formeel overkomt. Ik heb ook al gehad dat het er bij zat ik een geschenkje of tussen een cadeaubon. Dat vind ik zelf ook fijner dan 'ah ja, ik moet eerst nog afrekenen.' Ik ben zelf iemand die alles behalve formeel is op date, dus tussen een boek is ook voor mij plezanter. Het afrekenen na een date vind ik zelf echt not done. Ik probeer een gemoedelijke sfeer te verkrijgen en het verpest veel als je nadien die sfeer moet verpesten omdat er nog betaald moet worden. Doe het gewoon vooraf. Is fijner voor beide, er kunnen geen misverstanden zijn en het verpest geen sfeer. 

'T is ook altijd leuk als er een flesje voorzien is (MET GLAZEN)! Een dure of goedkope fles... maakt niks uit. Een drankje maakt de sfeer onmiddellijk beter. Het is wel handig om ook (plastic) glazen/bekers te voorzien. Ik heb zo ooit eens met iemand champagne uit kaarspotjes gedronken bij gebrek aan beter haha. Was wel een leuke date, dat wel. 
Ik begin vaak met een babbel die meestal gelijklopend is: wie ben jij, wat doe jij, kinderen, relatie, waarom ben jij hier, heb je hier al ervaring mee, etc.. Als het gesprek op een bepaald moment stil loopt, dan is de fles een goede buffer om een rare stilte achter weg te stoppen. We kunnen opeens de fles openmaken, of beginnen over hoe lekker/slecht die wel niet is en meestal komt er wel nog vanalles daaruit. Ik vind het ook leuk dat de mensen die bij mij komen ook het gevoel kunnen hebben dat ze alles kunnen vertellen aan mij. Het kan best awkward zijn als er doodstiltes zijn omdat ik niks meer durf vragen of vertellen omdat de ander er niet voor open staat uit schrik dat ik iets ga doen met al die informatie. Dat is dus niet zo hé. Ik heb écht wel betere dingen te doen dan alles wat jij verteld tegen mij te gaan noteren en dan te gaan stalken/dreigen. Ik vraag niet of je een relatie hebt om nadien te gaan chanteren. Ik vraag niet welke (hoogstaande) functie je hebt op uw werk zodat ik kan gaan dreigen. Waarom zou ik mij daarmee bezighouden. Helaas kan ik niet hetzelfde zeggen van mij uit. Ik ben zelf best open over mijn persoonlijk leven en heb daar al enkele negatieve ervaringen mee gehad. Ik ben ik het begin voorzichtig met de informatie die ik geef. Naarmate je me beter kent dan kom je heel veel van mij te weten, als ik daar zelf achter sta. Er zijn mensen die mijn naam kennen, mij weten wonen, mijn dochter al gezien hebben... Maar da's nie na 2 dates natuurlijk. En dat betekent ook niet dat ik een relatie ga beginnen met jou (een gedachte die ook vaak eens voorkomt).

Dus als je bij mij komt, wees dan open. Geloof mij, er zijn velen die heel hun leven verteld hebben tegen mij tegen dat ze buiten zijn. Ik vind dat fantastisch, zeker als psychologe in spe. Ik leer zoveel bij van anderen hun ervaringen. Ik leer beroepen kennen, ik leer anders kijken naar zaken, ik heb interessante discussies en meningsverschillen die mij kritisch doen nadenken. Kort gezegd, het maakt mij een beter mens als ik de ervaringen van anderen kan bespreken zonder dat ik ze zelf persé hoef mee te maken. Just be you als je bij mij komt. Da's voor ons allebei het gemakkelijkste. Ik pas mij wel aan indien nodig zonder mezelf te verliezen in ons verhaal. 

Eenmaal het gesprek goed op gang komt probeer ik wel altijd naar het bed te geraken. Soms begint een gesprek rechtstaand, aan een stoel en da's dan omdat die persoon erg zenuwachtig is. Het helpt als je gewoon gaat neerliggen op bed, met kleren aan. Ik lig dan gewoon naast jou en babbel verder. Naarmate ik merk dat je meer op je gemak komt kruip ik steeds een beetje dichter, en ook weer verder indien ik merk dat het te stresserend wordt. Ik ben een gevoelsmens en let enorm op lichaamstaal en manieren van praten. Je hoeft dus niet anders dan anders te doen want ik merk dat toch ;) 

Iets wat ik ook vaker en vaker begin te doen is een spelletje spelen. Soms heb ik er zelf eentje mee (als ik met de auto kom) of de ander brengt deze mee. Dat lijkt op het eerste zicht iets belachelijk om op een seksdate te doen, maar het is echt een leuk concept. Dit doe ik dan tijdens onze babbel en/of de fles drank. Je maakt er dan ook een gemoedelijke sfeer van doordat de alcohol begint te werken en de verliezer moet een opdracht doen of een kledingstuk uitspelen (en ik ben een competitiemens ;) ). Voor je het weet is het spel al lang verleden tijd en ligt deze al snel onder ons of aan de kant gegooid aan bed. Wat heb ik zoal gespeeld? Ooit bracht eens iemand Perudo mee (het werden ook onze shotglaasjes haha), ook 4-op-een-rij (ik ben toen dik verloren), en Twister (de naakte versie) ligt nog te wachten tot ik die persoon zie zoals afgesproken! Ook enkele kaartspelletjes kwamen al aan bod (waar ik echt in suck), en truth or dare. Altijd fijn als je er zelf eentje meebrengt (of je kan het altijd eens aan mij vragen ook).

Voorspel

Als we dan eindelijk bij het voorspel aankomen vind ik het leuk om elkaars kleren uit te doen. Ik heb iets met een man zijn knoopjes van zijn hemd een voor een open te doen. Ik neem graag mijn tijd voor het voorspel, vandaar dat ik nu twee uur minimum afspreek, en bij voorkeur spreek ik zelfs drie uur af. Langer dan drie uur vind ik vooral leuk met mensen die ik al vaker gezien heb, omdat je elkaar dan ook al beter kent, er al meer te vertellen valt en omdat ik ook weet wat die ander echt fijn vindt. Sommigen zijn geneigd om snel alles uit te doen voor het gemak maar voor mij is dit iets minder tof. Ik kruip graag eerst op de schoot, en begin graag met zachte kusjes op de lippen, voorhoofd, naar de nek en zo langzaam naar beneden. Ik kleed je graag langzaam uit van boven naar beneden tot je niks meer aanhebt. Ik geef heel graag blowjobs, dus daar steek ik ook graag mijn tijd in. ik ben meer het rustige type (ik ga hem dus niet opeten zoals sommigen). Ik begin traag met kusjes overal rondom. Ik kus de binnenkant van je dijen, kom graag voorzichtig aan de ballen, ik kruip zo langzaam terug omhoog met kusjes en likjes tot ik aan het topje kom en dan stop ik die zachtjes in mijn mond. Steeds wat sneller, en wat natter, en wat dieper en even wat sneller om dan terug van het begin te gaan. Zo verken ik wat jij leuk vindt (Heeft hij liever snel of traag? Vind hij het fijn als ik dieper ga? Vind hij het een fijn gevoel als ik met mijn tong aan de ballen kom?...) Ik ben daar zeer bewust mee bezig. Bij mij is het niet: 'Oké. Pijpen dus. Broek af en hup in de mond. Zo werkt dat niet vind ik, en ik denk dat jij dat als lezer wel kan beamen. Ik let op jouw reacties en lichaamstaal. Maak het mij gemakkelijk en zeg het gewoon als ik iets doe dat je niet fijn vindt, of als ik net iets niet doe dat jij wel fijn vindt en dan pas ik mij aan. Communicatie tijdens seks is super belangrijk. Ik ben een overdenker, en als je niks van zuchtje, kreuntje of woordjes geeft dan begint mijn hoofd 1001 dingen af te vragen of ik het wel goed doe. Ook vind ik het super opwindend als je zegt dat je bijna gaat klaarkomen. Meestal stop ik voordat het zover komt, tenzij jij aangeeft dat ik best verder doe. Daarna kruip ik weer naar boven en geef ik terug kusjes (tenzij je vies bent van jezelf, zoals sommige seuten onder jullie). 

Uiteraard is de vrouw ook belangrijk. Gelukkig is het bij mij niet vaak het geval meer, maar een vrouw neuken zonder voorspel is niet plezant voor de dame zelf. Okee, sommigen zijn liever egoïstisch of denken 'ik heb betaald voor mijzelf', maar dat moet wel wat vochtig worden onderaan! Ik ben zelf een zeer teder persoon wat voorspel betreft. Ik hoef geen ruwe vingers binnen in mij te krijgen met scherpe nagelrandjes. Als je dus niet graag een vrouw verwend, skip dan ook het vingeren. Ik vind vingeren alleen niet leuk aanvoelen, en het maakt alles terug droog en stroever. Liever heb ik hetzelfde kusjesspoor zoals ik eerder beschreef en dan een goeie befbeurt met veel tong. Als je er vies van bent - ookal is hygiëne echt wel verzekerd bij mij - dan blijf je er beter af. Ik merk het ook echt wel als je het vies vindt, als je er niks vanaf weet of weet ik veel. Het tipje van de tong gebruiken vind ik zeer irritant aanvoelen. Dus, volledig ervoor gaan of niet! Ik vind het fijn om zacht gebeft te worden, zowel er langs, op de clitoris als er in. Ik vind het leuk op mijn rug liggend, maar ik vind het echt geil als ik in een doggyhouding zit en langs achter gebeft wordt. Vingeren tijdens beffen vind ik wel aangenaam omdat het dan wél vochtig genoeg is. Maar zoals eerder gezegd, als je het niet leuk vindt om te beffen, steek er dan ook geen vingers in want dat doet pijn. Een ander iets dat ik mega opwindend vind is om te masturberen voor iemand, of samen naast elkaar. Ik vind het leuk als iemand kijkt naar hoe ik met mezelf speel of mij de opdracht geeft om dit te doen. Ik voel mij dan (lichtjes) beschaamd en dat geeft mij een erg geil gevoel. Een vibrator meebrengen is ook altijd plezant! Ik heb er zelf ook veel maar kan dat echt niet allemaal meebrengen naar de date, dus jij kan dat zeker ook doen als je dat fijn vindt! En dirty talk is ook een leuke extra. Tijdens het voorspel heb ik wel liever de lieve en zachte woordjes. Don't worry, het blijft niet braaf en teder.

Maybe this is the most fun part

Het liefst van allemaal kom ik nog niet klaar tijdens het voorspel. Ik wil zo wild en zo geil mogelijk gemaakt worden tot ik bijna ga smeken om seks. Ik hou ook van dirty talk tijdens het neuken. Ik ben zelf meer de luisteraar, en zeg zelf niet zo veel stoute dingen, maar ik reageer lichamelijk erg hard op stoute zinnen. Ik vind het geil als jij mij zegt hoe en wat ik moet doen. Niet persé op commandeer-manier, maar ik ben meer een onderdanig persoon wat seks betreft. Ik kan ook de leiding nemen indien jij je niet comfortabel voelt hierbij, maar ik vertel hier natuurlijk wat ik liefste heb. Maar alles kan dus :) 

Belangrijk is om de schaamte te laten vallen. I don't care wat jij leuk vindt (aleez, jawel haha. Maar ik bedoel de vreemde/unieke zaken dan. Weinig taboes bij mij). Ik vind het leuk als we beide onszelf kunnen zijn. Ik word graag alle kanten opgedraaid in bed (of elders) en ik probeer graag allerlei standjes uit. Enkel missionaris is niets voor mij. Ik vind het ook niet leuk om enkel on top te zitten. De favoriete waar ik graag me eindig is doggystyle. Dat gaat hard en diep en dat vind ik zalig. Eens een tik op mijn kont - die niet te zacht hoeft te zijn- , haren trekken of vingers in mijn mond stoppen vind ik zalig. Indien er twee maal seks aan te past komt vind ik het leuk dat de ene keer teder is en de andere keer hard en dierlijk. Dan heb ik beide kanten eens gehad hé ;)
Iets wat velen ook gênant vinden, maar ik net fantastisch vindt, is het klungelen. Geen idee waarom maar ik vind het echt een leuk aspect tijdens een seksdate: de condoom niet deftig aankrijgen, (net niet) uit bed vallen, omver vallen als ik vanboven zit, met het hoofd tegen bed bonken, piepend bed, slappe lach, de vaak voorkomende spierkramp tijdens seks (niet leuk voor diegene die ze net heeft natuurlijk) of een glas dat omver valt omdat we te wild bezig zijn tijdens de daad. Onlangs is er een bedpoot afgebroken met iemand (jaja, ik weet dat jij deze blog ook leest hahaha).
PS: de bedpoot is gerepareerd zonder extra kosten :p

Nadien

Na de seks plak ik graag tegen jou aan. Ookal is er veel zweet en weet ik veel wat. Da's gewoon een leuk gevoel. Praten over koetjes en kalfjes met wat strelingen erbij is super. Ik douche ook graag nog samen. Sommigen vinden dat niet zo fijn, en dan doe ik dat ook niet. Maar ik vind het een leuke afsluiter om elkaar nog in te zepen en te spelen (niet seksueel) in de douche. 
Om dan nadien elkaars kleren over te gooien naar elkaar en dan nog even helpen om mijn kleedje dicht te ritsen. Voor sommigen lijkt dit een onbelangrijk aspect maar dat is het niet voor mij. Het geeft mij het gevoel dat er echt wel respect is voor mij en dat ik niet alleen gebruikt ben voor seks. Nog een kort nababbeltje als we beiden weer gekleed op bed zitten terwijl we onze schoenen aandoen en dan een dikke afscheidsknuffel en zoentje op mijn voorhoofd is zalig. 

'T is ook altijd tof als ik bij het thuiskomen nog een mailtje of (Instagram) berichtje zie passeren over hoe de ervaring was. Bij sommigen is dat een hele boek met intieme gedachten en gevoelens, bij anderen is het eerder een 't was leuk Belle, tot de volgende!'. Beide is oké, als ik maar weet hoe je het vond. Uiteraard is het voor mij ook goed als je jouw kritische bemerkingen geeft, maar het gaat hier nu om de ideale date he! Een review geven is ook altijd tof omdat ik dat dan hier kan plaatsen zodat anderen weten dat ik effectief betrouwbaar ben en dat het plezant is om mij te zien en te leren kennen. 

En tenslotte mag je ook altijd berichtjes sturen op sociale media. Soms kan je niet onmiddellijk terug afspreken maar wil je wel graag het persoonlijk contact behouden. Dat kan, maar ik kan natuurlijk niet 24/24 chatten. maar zo af en toe eens een update over hoe je dag was, of eens komen checken hoe het met mij is is altijd tof. Ik ga dat niet uit mezelf doen omdat ik de privacy respecteer. Ik weet nooit wie er toevallig meeleest, dus ik ga enkel reageren als je uit jezelf stuurt. Na de date hoor je mij niet uit jezelf :) 
Even voor de duidelijkheid: een 'vind ik leuk' is voor mij hetzelfde als antwoorden. ik ga niet op elk bericht een reactie typen. Dat is organisatorisch onmogelijk langs mijn zijde. Maar een hartje op OnlyFans of Instagram is voor mij hetzelfde als 'dat vond ik een leuk/grappig berichtje'. 

Support mijn werk aan de hand van een geschenkje van de wishlist.

X Belle