'Hey'

15-12-2021

'Hey'
'Dag Bella/Belle'
'Hallo, wist'
'cv meu?'
'Hey schat'
'wrm antwoord gy ni?'
...

Geen onbekend fenomeen bij dames. Als jij een man bent die dit frequent doet: stop ermee oké?
Ik merk dat het niet alleen een frustratie is die ik alleen heb. Ik ervaar het in mijn privéleven, maar vooral als werkmeisje, en zie ook frequent oproepen van andere dames op sociale media om ermee op te houden. 

Dat ik een gezelschapsdame ben is duidelijk. Maar ik vrees dat sommige mannen even vergeten dat ik geen (gratis) chatbox ben. 
Dit betekent nu niet dat ik niks van berichten wil krijgen, maar enkel en alleen 'hallo' daar doe ik echt niks mee. Hang er een berichtje aan, een complimentje of een vraag... en als het geen domme vraag is zal je hoogstwaarschijnlijk antwoord krijgen. Zo niet, dan is het ofwel een domme reactie (veelal) of ik heb er geen tijd of goesting voor om erop te reageren. 
Mijn studie vraagt veel van mij, zeker in coronatijden nu. Mijn dochter vraagt veel van mij. Ik doe alles alleen hé. Ik ben continue bezig met mails, afspraken, sociale media en OnlyFans. Een 'vind ik leuk' op op uw berichtje is dus veelal mijn manier om te laten merken dat ik het gelezen heb en het aangenaam vond om te lezen. Meestal blijft het hierbij. En als ik al chat is het meestal met mensen die effectief inhoud aan te brengen hebben of wanneer ik deze frequent zie op een afspraak. 
Anders: laat mij gerusssstt haha