Fanmail.

13-10-2021

Ik heb oprecht medelijden met de hoeveelheid zieligheid er in zo een kort berichtje zit.
Are you okay? Ik kan gerust de contactgegevens van een goeie psychiater bezorgen om jou te helpen met uw vrouwenhaat en obsessie met vet.
Deze psychologe in spé heeft helaas teveel eigendunk en kan jou hier niet mee begeleiden. Ik zou te veel in de slappe lach schieten als ik een gesprek met jou aanga over wat 'dik' en 'vet' (synoniemen trouwens) precies inhoudt. Een maatje 34 is naar mijn opzicht niet dik maar mss ben ik mis he 😊
Groot bakkes sowieso, maar de meeste mannen gebruiken die om piemels in te steken zodat ik mijn bakkes dicht hou (alez ja, open dan...)
Ik wist ook niet dat klein zijn een belediging kon zijn. 

Het lijkt mij dat je al vaker slechte ervaringen gehad hebt met prostituees (of gewone dames), maar da's geen reden om mij af te schieten voor allerlei zaken die niks met jou te maken hebben. 
Ik laat mij neuken voor zoveel geld als ik maar wil. Dat jij daar geen geld voor hebt of een te kleine piemel hebt waardoor alle meisjes die jij ziet er kurkedroog van worden vanonder heeft niks met mij te maken en is ronduit zielig. Niet eens durven mailen met jouw echte naam bevestigd nogmaals de portie zieligheid hier. 

Ik zal nog eens aan jou denken als ik mijn honderden euro's tel die ik verdiend heb met mijn vettige kont, opgeblazen (echte) tieten en mijn droge kut 😋

Een super fijne avond voor jou zonschijn.
Indien je nood hebt om jouw negatieve gevoelens neer te schrijven laat je het mij maar weten, liefst op een constructieve manier en wie weet kan ik nog iets positief betekenen in jouw leven. Natuurlijk beginnen we met babystapjes en moeten de degelijke communicatie opbouwen dus als je nog zo een kutmail wil sturen doe je dat maar, I don't mind.
(maar misschien moet jij meer opletten voor de duivel dan mij want ge moogt uw bakkes eens wassen met zeep).

X Belle (lelijk neukwijf)


PS: ik kan jou écht een goed nummer bezorgen voor jouw issues. Take care Zonschijntje.