Druk met de studies - info data

04-04-2022

Hoi,

Even een verduidelijking m.b.t. vrije momenten komende maanden:

Ik heb de meeste mailtjes en berichten van jullie allen goed ontvangen en ook gelezen. Helaas ben ik momenteel niet in de mogelijkheid om bij iedereen individueel te antwoorden omdat ik het op dit ogenblik veel te druk heb, handen en slaap tekort heb. Ik zou ervoor kunnen kiezen om binnen enkele weken te antwoorden, maar het zou van mij niet discreet zijn om onverwacht een mail in uw mailbox te droppen met vraag voor een nieuwe afspraak. Ik wil dus niet onge├»nteresseerd of arrogant overkomen, ik heb (helaas) gewoonweg te tijd en energie niet. Hierbij wil ik jou vragen om nog eventjes geduld te hebben en mij (opnieuw) te contacteren in mei, juni of in de zomervakantie. 

Ik begrijp dat velen nog geen ervaring hebben met een ontmoeting zoals deze, of dat jullie gewoon nieuwsgierig zijn naar mij en daarom ook liefst snel een afspraakje hebben. Het liefst van al heb ik dat ook hoorrr ;)
Maar, ik zit in mijn afstudeerjaar en heb het onwijs druk met vanalles. Blijkbaar is leerstof verwerken alleen niet voldoende en is het voor school belangrijk om er nog 1001 individuele- en groepsopdrachten tussen te gooien om de druk goed hoog te houden. En als ik dan moet kiezen tussen meerdere dates inplannen of mijn diploma... tsja. En mijn drukke kleuter helpt mij niet om ten volle te concentreren op de boeken als ze hier vrolijk rondhuppelt.

In mei mailen kan en optie zijn, maar hou er ook rekening mee dat velen dat opnieuw zullen doen. Ik date op dit moment nauwelijks (5 momenten in een maand ongeveer) en is het dus begrijpelijk dat ik niet iedereen een datum kan geven als je weet dat ik 200+ aanvragen heb iedere maand. Er zal ook enkel mogelijkheid zijn begin mei, aangezien de examenperiode start eind mei. De momenten komen online eind april.

In juni heb ik examens, en dan ben ik de eerste twee weken niet beschikbaar. Vlak na mijn examens is het precies ook een gewoonte om onmiddellijk te gaan vragen of ik alweer tijd heb. Ik ga ook vakantie nemen he... studeren is vermoeiend. Ook tijdens de blok sturen met 'hey, heb je zin in een uurtje ontspanning?' is niet nodig. Daten is leuk, maar het is voor mij geen ontspanning tussen het studeren door. De momenten voor juni komen online eind mei. 

In de zomervakantie heb ik veel tijd, als ik geen herexamens heb tenminste. Dus, duim even mee, gun mij voldoende rust tijdens het studeren en dan is er in de toekomst meer dan ruimte genoeg voor een afspraakje! De eerste twee weken van juli zullen openstaan voor een afspraak, de laatste twee weken zal ik op reis zijn en niet beschikbaar zijn om af te spreken. Data voor juli online eind juni. In augustus ben ik ook de eerste twee weken vrij voor een afspraakje, en de laatste twee weken van augustus heb ik qualitytime met mijn dochter. Dan zal ik zowel fysiek als online heel beperkt aanwezig zijn. Data voor augustus eind juli. 

Kleine wijziging in maanden juli - augustus
Afspraak van twee uur: hotel Trianon te Gent (geen verplaatsing)
Afspraak van drie of vier uur: hotel Trianon te Gent of op verplaatsing naar sauna of een ander hotel (indien we elkaar al ontmoet hebben)

In september ben ik de hele tijd beschikbaar voor afspraken, behalve de laatste week. Die data komen online eind augustus. 

Tijdens het volgende schooljaar zal ik veel beschikbaar zijn voor afspraken. Helaas studeer ik dit jaar nog niet af, omdat ik mijn eindproef nu niet mee opgenomen heb in mijn curriculum (combi was te zwaar met mijn dochtertje). Dit betekent dat ik 2 dagen per week bezig ben met mijn studie gedurende het hele schooljaar. Daarnaast ga ik nog kijken om mij te verdiepen in andere interessegebieden, maar er zal nog tijd genoeg zijn om dan ook een afspraak vast te leggen met mij. 

Groetjes,
Belle