Dominantie tonen in de vorm van uitzonderingen

01-09-2021

Eén van de grappige dingen die ik vaak merk in mijn mailbox is de poging om dominantie te bekomen over mij. 
Al mijn voorwaarden staan zo duidelijk vermeld op mijn website, alsook het zinnetje 'ik reageer niet op zaken die duidelijk vermeld staan op mijn website'.

Zo heb ik net nog een mail binnengekregen (één van de zovele): 'ik betaal geen voorschot maar ik wil gerust meer geld betalen tijdens de date zelf.' 
Mijn gedacht hierover is simpel: neen.
IK, bepaal. Ik vraag een voorschot zodat jij mij kan zien. IK. De regels hoeven dus niet omgedraaid te worden. Er is lang getwijfeld geweest om voorschotten te vragen voor een date. Maar aangezien ik heel vaak voor niks stond te wachten op een afspraak heb ik het op een bepaald punt ook gehad. 
Begrijpelijk dat controle houden in een sector als deze belangrijk lijkt, maar dat principe zal niet toegepast worden op mij. Je kan mij in mijn puurheid leren kennen als je mijn grenzen respecteert. 

Ik maak geen compromissen. Ik heb uw geld niet nodig. Ik bied services aan indien u hiervoor open staat. Dat is een grote nuance in heel dit verhaal. Er was een lange tijd waar ik van de grond zou eten in ruil voor wat geld, maar die periode is al lang achter de rug. Sommige mannen denken dat ze superieur zijn boven mij omdat ze betalen voor mij. Maar ik vrees dat dat verhaal wat verkeerd begrepen wordt door sommigen. Ik ben uw object niet, ik geef iets in ruil voor geld. Ik merk dat soms ook op een date (vroeger meer dan nu), dat vanaf het geld op de tafel ligt, ik van hen ben. Mis. 
De grote reden dat ik mijn grenzen zo duidelijk aangeef op mijn website is simpel. Het is zo gemakkelijk om erover te gaan, om te ver te gaan en jezelf te verliezen. Ooit werkte ik 16u/dag, terwijl ik begonnen was met 1 afspraak per dag. Ik begon er steeds meer en meer mensen bij te nemen die stuurden met: 'alee schatje, kan je me er ééécht niet bijnemen? Ik heb zoveel zin in jou.' 
Ik gaf steeds toe, en ik gaf steeds meer, terwijl ik er niet meer voor in de plaats kreeg. Ik werd steeds meer en meer gebruikt, steeds meer en meer moe tot ik niks meer was dan een liggend object in een bed. Is dat niet het typische meisje die jullie niet willen krijgen?
Nee. Iedereen wil een vrolijk huppeldepup meisje, liefst nog mooi ook, niet te duur, die met volle goesting van seks geniet, en best ook met volle overtuiging laat zien alsof ze de beste neukbeurt te wereld krijgt op het moment dat ze bij jou is. Maar dat meisje vindt je niet als ze zo behandeld wordt. 

Duuuus, dat doe ik niet (meer) :)
Ik ben het meisje dat vrolijk is, en huppeldepup doet (op momenten dat niemand naar mij kijkt haha). het meisje dat mooi is (voor mij gewoon naturel maaar oke!), wel duur is (sorry not sorry), en met volle goesting geniet van seks. 
Daarvoor is en blijft het wel belangrijk om grenzen te stellen. 

Mijn mailbox staat vol vragen met:

 • Kan je echt niet in het weekend afspreken? ANTWOORD: Neen, ik heb dan quality time met mijn dochter. Fuck off.
 • Kan je echt niet om 22:00 afspreken? ANTWOORD: Neen, dan moet ik thuis zijn bij mijn dochter. Fuck you. 
 • Doe je echt geen anaal? ANTWOORD: Als jij anale seks bij jou niet leuk vindt, zal ik een dildo in uw kont rammen en diezelfde vraag eens terug stellen aan jou? Fuck you (letterlijk).
 • Je bent te duur. ANTWOORD: FUCK you. :)
 • Sens me free nudes. ANTWOORD: hahahaha
 • 'Hey ik heb al 3x gemaild maar zonder respons etc. etc.' ANTWOORD: ik ben mama, student, ik werk, ik heb een OnlyFans en een Fansly en Instagram en Snapchat waar nog heel veel mensen wachten op respons. 
 • 'Hey, kan je vandaag nog afspreken?' ANTWOORD: lol ik sta volgeboekt tot 3 weken verder. Probeer dan nog eens.
 • 'Hey, spreek je al terug 1 uur af?' ANTWOORD: Neverrrr again. Meeste gevraagde dates zijn min. 3 uur. Zalig.
 • 'Hey ik weet dat je examens hebt, maar ik wil u eens lekker verwennen, kan je nu? ANTWOORD: 'zoals je gelezen hebt, heb ik examens en de dates zijn wel nog steeds mijn job, dus 100% verwennen zal dat nooit zijn. Ik doe het graag, maar 't is vooral jij die moet genieten. Ik moet er niet als een tamzak gaan bijliggen dus ECHT genieten is het niet. Mss wel als ik dubbel zoveel € krijg en écht alleen maar mag liggen in de zeester-houding. Maar toch dank u.
 • 'Gaan we samen lekkere content maken?' ANTWOORD: hahaha you wish. Only if you pay me.
 • 'Ik vind het geil om te plassen over jou.' ANTWOORD: ... 
 • 'Ik zag dat klaarkomen op lichaam kon, kan op jouw gezichtje dan ook?' ANTWOORD: dan zou het er fucking bij staan. Neen dus.
 • Kom je tot bij mij thuis? ANTWOORD: nope.

Mensen als deze zorgen ervoor dat de mensen die het goed bedoelen veel langer moeten wachten op hun antwoord. Ik heb nu 738 berichten staan die aan het wachten zijn om te beantwoorden. Daarvan zullen er al 20% van dezelfde persoon zijn met vraag 'of ik al tijd had om de mail te lezen'. 40% ervan is rechtstreeks voor de prullenbak, maar helaas moet ik er dus eerst mijn tijd insteken om ze allemaal te openen en te lezen. En soms moet ik mij zo hard inhouden om een klote antwoord terug te sturen. 

Stop gewoon met al die onnodige vragen te stellen waarvan het antwoord op deze website staat. Ik weet dat je het gelezen hebt (door de 'kan je écht niet'). Echt waar, een welgemeende fuck-you van mijzelf en iedereen die daardoor zolang moet wachten op een antwoord van mij. Want jullie zijn zo harde energieslorpers waardoor ik nauwelijks energie overheb voor al die schatten die zenuwachtig wachten op mijn antwoord. 

En ja, deze blog wordt waarschijnlijk niet gelezen door die mensen, maar ik heb mijn frustraties hier toch maar eens kunnen neertypen en kan hier nu lekker naar verwijzen. Als ik weer een kutmail krijg, dan antwoord ik met een link van deze blogpost :p

Lees gewoon mijn voorwaarden en hou u er ook gewoon aan. Ik hou je niet tegen om een andere dame te zoeken. Ik doe niet aan onderhandelingen. Ik doe niet aan afdingen. Ik doe niet aan studentenkorting. Ik maak geen uitzonderingen. Ik wil niet meer geld, ik vraag mijn tarief voor een reden en anders verhoog ik die wel. Ik doe waar ik zin in heb, dat moet nu toch al duidelijk gebleken zijn. Ik weet dat ik een vrij uniek profiel heb wat betreft sekswerkers. Dus... IK heb de controle, en niet jij. 

Oke, nu ga ik weer verder blokken want maandag middag heb ik mijn examen.
Vanaf halfweg september start ik ook weer met stage tot eind de kerstvakantie dus ik zal echt onbereikbaar zijn voor iedereen behalve diegene waarmee ik al heb afgesproken. Maar volg mij gerust nog op Onlyfans of Instagram

X Belle