Pressure on Onlyfans

12-07-2021

Ik heb lang getwijfeld om een OnlyFans-pagina aan te maken. Het leek niks voor mij, en het leek mij te veel werk. Ik was bang wat er allemaal kon gebeuren met die foto's aangezien internet soms voor onverwachte wendingen kan zorgen. Nu heb ik er wel een aangemaakt maar ik merk dat men steeds moeilijker te pleasen is.

Ik besloot na een paar weken om dan toch ook topless foto's en video's te plaatsen. Ook masturbatiefilmpjes onder mijn ondergoed werden gepost. Nu ben ik daar ondertussen al aan gewend geraakt, maar toen was dat echt een 'big deal' voor mij.   

Toen ik besloot om ervoor te gaan bleef ik toch twijfelen. Zou ik het wel doen? Met die dubieuze gevoelens in mijn achterhoofd ging ik toch door met een profiel aanmaken. Na die fucking verificatie 6 keer opnieuw gedaan te hebben omdat mijn gegevens en foto's nooit goed genoeg in orde waren voor het platform ben ik er dan toch uiteindelijk opgeraakt. Ik kon beginnen met het plaatsen van de zogenaamde content. Ik zat (zit nog steeds eigenlijk) in de experimenteerfase waar ik mijn eigen grenzen aftast(te) en bekeek wat de reacties daarop waren. In het begin postte ik enkel lingerie en bedekt naakt. Het ging voornamelijk om selfies enzo. Ik wou gewoon mijn 'content-getal' zo snel mogelijk omhoog krijgen. Na een tijdje begon ik mij te vervelen en begon ik na te denken hoe ik de pagina nog creatiever kon krijgen. Input vragen aan de 'community' is in dit geval meestal een slecht idee omdat de reactie standaard 'kutje en neukvideos zien' is. Helpfull...

Ik had al snel veel volgers, veel meer dan verwacht eigenlijk. Ik werd steeds euforischer omdat het echt wel plezant is om zoveel aandacht te krijgen van mannen. Ik spreek hier dan over de positieve aandacht. Ik krijg talloze lieve berichtjes dat ik een sterke vrouw ben, en dat ik goed bezig ben, etc.

Helaas kwamen er ook een hel ander soort berichtjes binnen. Ik ben een erg gevoelig meisje die zich snel dingen aantrekt van de wereld. Dat zal sommigen die mij al wat kennen zeker en vast wel zijn opgevallen. Ik ben erg gevoelig aan kritiek en aan negativiteit. De berichten waren dan ook steeds zeer negatief geformuleerd en ik denk dat ik dan een stukje ondergegaan ben aan de druk. 'Ik wil uw tetten zien', 'toon mij uw kutje eens', 'ik wil u zien neuken met klanten', ... zijn tegenwoordig standaard berichten in mijn inbox. Ik besloot na een paar weken om dan toch ook topless foto's en video's te plaatsen. Ook masturbatiefilmpjes onder mijn ondergoed werden gepost. Nu ben ik daar ondertussen al aan gewend geraakt, maar toen was dat echt een 'big deal' voor mij. Het was uit mijn comfortzone, en ik begreep/begrijp eigenlijk nog steeds niet goed waarom ik daar toch aan toegegeven heb. Maar de negatieve berichten bleven komen... 

"Ik wou vooral gewoon op een plezante manier persoonlijk contact kunnen houden met (potentiële) afspraakjes. Ik begrijp dat die stap naar een prostituee voor sommigen érg groot kan zijn."

In mijn bio staat duidelijk vermeld dat ik niet verder ga dan topless op mijn OnlyFans pagina. Dus je weet vooraf duidelijk waarvoor je zal betalen. Er waren echter enkelen die blijkbaar niet konden lezen en na het subscriben dan begonnen zagen dat ze betaalden om 'mijn kut te zien en om mij te zien neuken'. Ja, ik citeer hier telkens exact de manier waarop ze naar mij schrijven. Respectvol toch? Maar aangezien respect hoog in mijn aandeel staat, bleef ik toch telkens vriendelijk reageren dat ik dat niet doe en dat het ook duidelijk vermeld staat. Wil je alles zien? Dan moet je maar afspreken met mij was hier mijn centrale gedachte. Ik ben namelijk niet in eerste plaats een content-creator maar een escorte. De pagina was gewoon mooi meegenomen om nog wat extra centjes voor mijn dochtertje te verdienen. Ik wou vooral gewoon op een plezante manier persoonlijk contact kunnen houden met (potentiële) afspraakjes. Ik begrijp dat die stap naar een prostituee voor sommigen érg groot kan zijn.

Blokkeren zou inderdaad een goeie optie zijn ja, en dat heb ik bij sommigen ook gedaan. Het grote nadeel van blokkeren op Onlyfans? Je moet de subscribers hun geld teruggeven. In mijn opzicht is dat dus het belonen van negatief gedrag. Men subscribed op mijn OnlyFans (ik bepaal niet eens zelf wie zich aanmeldt), die persoon krijgt alles te zien. Diezelfde persoon begint kut te doen tegen mij tot vervelens toe. Ik besluit om die persoon na meerdere verwittigingen te blokkeren en ik kan dan die persoon enkel blokkeren als ik het volledige maandelijkse lidgeld teruggeef, anders lukt dat niet. Da's een win-win voor de fucking klootzak.

Maar ik kan (en wil) niet meer expliciete zaken plaatsen dan er nu opstaan. Ik heb het wel degelijk nagevraagd aan velen die mij al goed kennen en de overgrote meerderheid wil niet meer zien dan er nu te zien is. Het is best contradictorisch om 'girlfriend experience' aan te bieden maar wel een vulgaire OnlyFans te hebben. Da's ook niet mijn stijl.

Vorige week had ik ook even een dipje omdat er plots 100 subscribers verdwenen zijn van mijn pagina. Ik voelde mij best gefaald. Gelukkig zijn die binnen een week tijd weer allemaal teruggekomen (weliswaar andere personen). Maar het kwam toch even binnen bij mij. Hoe vind ik de balans tussen 'mezelf blijven en de ander pleasen zonder mezelf te verliezen?'
Ik vrees dat dat best nog een uitdaging zal worden. Ik zal maar alvast wennen aan de vele negatieve berichten die dagelijks in de inbox zullen staan. But I'll take it.

Support mijn werk aan de hand van een geschenkje van de wishlist of tip via PayPal.

X Belle