Hoe kwam ik in aanraking met sekswerk?

08-07-2021

Ik krijg vaak de vraag hoe ik verzeilt raak in deze verdoken branche in de maatschappij. Uiteraard is dit voor elke dame (of man) in kwestie anders. Hier beschrijf ik mijn persoonlijke bevindingen.

Mijn eerste aanraking was al best jong

Mijn eerste ervaring was toen ik vijftien of zestien jaar oud was. Toen was Netlog nog best een hype, en kreeg ik een berichtje met de vraag of ik interesse had om een centje bij te verdienen. Ik begreep er toen nog niet zo veel van, maar was best afwachtend en wantrouwig naar die man. We begonnen echter af en toe te chatten over de gewone zaken in het leven, en er ontstond een zekere virtuele band. Aangezien ik opgegroeid ben zonder vader, voelde die persoon een beetje als een 'vervang-papa'. Ik kon er dingen mee bespreken dat ik met mijn moeder niet kon bespreken. Na een paar weken kwam de vraag opnieuw: 'wil je met mij afspreken in een hotel voor seks? Ik betaal er jou €250 euro voor.' Wat was dat enorm veel geld voor mij op dat moment. Ik twijfelde, maar hapte toch toe. Nog een paar weken later kwam hij mij ophalen en reden we naar een hotel in Gent. Ik was enorm zenuwachtig en had voordien al wat gedronken om de afspraak te kunnen doorzetten. Toen we toekwamen aan het hotel, wist ik niet waar eerst kijken. Wat een vreemd hotel, wat een vreemde sfeer. Ik zat wat zenuwachtig op de rand van het bed, en bleef maar rond kijken, maar half begrijpend wat er allemaal gebeurde. Er klopte iemand op de deur. Het was een dame die het geld voor de kamer ontving. De man wilde persé onherkenbaar achter de deur blijven, en de vrouw had daar echt iets op tegen. Dus hij gaf haar snel het geld, en duwde de deur snel weer dicht. Ik mocht in ieder geval niet gezien worden door haar. Hij zei dan dat hij het leuk vond als ik geblinddoekt was en dat ik nylonkousjes moest aandoen. Terwijl ik nauwelijks begreep wat er gebeurde, liet ik alles begaan. Ik was dronken en weg van de wereld. Toen hij klaar was zette hij mij terug thuis af en gaf mij het geld. Ik had erg dubbele gevoelens. We hebben elkaar nadien nooit meer gezien voor seks, omdat ik de boot afhield, maar we hebben wel nog bijna maandelijks gemaild tot ik 19 jaar was. We hebben elkaar nog twee keer in het echt gezien, maar enkel op 'vriendschappelijke' basis (iets gaan eten en gaan wandelen). Nu is dat contact verloren, en denk ik nog vaak aan deze man. Maar ik heb erg ambivalente gevoelens naar deze persoon toe. Het valt moeilijk uit te leggen. 

Heb ik er spijt van? Nee. Misschien.

Webcam-meisje

Seks heeft mij altijd getriggerd. Alsook de vele taboes rond bepaalde seksthema's, waaronder sekswerk. Het was bijna mijn achttiende verjaardag en ik begon de gedachten te krijgen om een webcammeisje te worden. Maar ik kon nog geen account maken omdat ik mijn identiteitskaart moest geven als bewijs van meerderjarigheid. Dus ik besloot te wachten tot na mijn verjaardag. Een tweetal weken nadat ik jarig was, maakte ik een account aan op IsLive. Na alle praktische zaken te regelen, kon ik eraan beginnen. Daar verdiende ik al snel enkele honderden euro's mee. Het concept 'net achttien en grote borsten' beviel duidelijk vele mannen.

Seks heeft mij altijd getriggerd. Alsook de vele taboes rond bepaalde seksthema's, waaronder sekswerk.

Ik deed voor het plezier ook vaak fotoshoots. Daarvoor had ik mij aangemeld op een platform waar modellen en fotografen elkaar konden contacteren om te shooten. Op een dag kreeg ik daar een berichtje met als titel 'Wil je graag 1000€ op één dag verdienen?'
Hoe louche is dat? Enorm. En dat besefte ik ook wel. Maar alles wat ik verdiende als webcammeisje was niet genoeg om thuis voldoende eten te hebben. Ik spendeerde alles om dingen voor mijn broer en zus te kopen zodat zij het goed hadden. Moeder ging elke dag werken en was nauwelijks thuis. Ik had honger, had geen geld voor kleren (hooguit om kleding te kopen in de kringloopwinkel). Dus ik besloot eens te luisteren. We spraken af op een veilige locatie en het gesprek ging erg spontaan. De man was ook zeer welbespraakt en legde uit hoe alles in zijn werk ging. Uiteraard was dit niet helemaal zoals de man beschreef. Hij beschreef hoe het werk als gezelschapsdame in zijn werk ging. Hij voegde daar als laatste aan toe dat 'seks er ook heel soms aan te pas kon komen'. Ik wist wel precies wat hij bedoelde, en dat het waarschijnlijk het meeste van de tijd rond seks zou draaien.

Als ik later terug thuis was had ik alweer een nieuwe mail gekregen van hem. Daarin vroeg hij mij door te geven welke uren en dagen ik wilde werken, wat mijn werknaam zou worden, welke dingen ik wel/niet wou doen en hoeveel ik graag wou verdienen per afspraak. Later spraken we af om foto's te maken op hotel P'titamie om een website op te starten. Hij probeerde ook om seks met mij te hebben, maar dat heb ik afgeblokt. De volgende dag stond er al een advertentie op RedLights 'Kiara, geil 18-jarig studentje'. En mijn eerste afspraak was al ingepland. Ik werd afgezet op locatie, en kreeg een SMS met P (voor P'titamie) of T (Trianon) met een kamernummer daarbij, en het bedrag dat ik moest krijgen. Aan het bedrag kon ik ook aflezen of er extra's aan te pas kwamen of niet. 40% van het totaalbedrag moest ik afgeven ter compensatie van het regelen voor mijn afspraken. Naarmate de tijd verstreek werden het er steeds meer op één dag. Mijn afspraken waren afwisselend in P'titamie of Trianon, en het was steeds snel snel heen en weer vliegen want ik moest binnen het uur weer buiten zijn.

Ik werd zijn lievelingsmeisje en bleef vaak bij hem thuis slapen. Tegen mijn moeder vertelde ik dat ik na mijn school (ik zat nog in het middelbaar) nog ging bijklussen in het restaurant van een vriendin haar papa. Ze geloofde dat en zocht er verder niks achter. Ik ging samen met hem naar pretparken, ik kreeg cadeautjes, etc. Ik werd steeds verder weggetrokken van bij mij thuis, tot hij voorstelde dat ik misschien in een studentenkot kon gaan wonen. Uiteindelijk werd dat een studio (want hij vond een studentenkot onder mijn standaard). Hij zorgde ervoor dat ik een huurcontract te pakken kreeg in Gent en niet veel later had ik mijn sleutel al en kon ik meubels beginnen kopen.

Ik werd zijn lievelingsmeisje en bleef vaak bij hem thuis slapen.

Ik begon mijn draai te vinden in het alleen wonen, maar liet mijn school steeds meer en meer links liggen. Ik ging sporadisch eens naar school maar was veel vaker aan het werken. Ik liet steeds minder vaak iets van mij horen aan hem omdat ik nu zelfstandig naar het hotel kon gaan (hiervoor bracht hij mij steeds). Hij kwam dan wekelijks zijn 40% van de opbrengst halen. Ik begon 'klanten' steeds meer en meer mijn privénummer te geven zodat ze mij zelf konden contacteren in plaats van hem, zodat ik geen 40% meer moest afgeven. Ik probeerde zoveel mogelijk van zijn werkwijze te onthouden en te verbeteren zodat ik zelfstandig aan de slag kon gaan want ik wou dat niet meer doen onder zijn hoede. Ik begon op te merken dat hij met andere louche zaken bezig was dus ik begon mij steeds meer en meer te verdiepen in zijn privéleven. Wat ik allemaal ontdekte vond ik verschrikkelijk. Ik moest er weg geraken. Ik liet steeds minder en minder van mij horen en hij begon lastig te doen dat ik niet meer zoveel inkomsten binnenbracht omdat ik zogezegd nooit beschikbaar was om te werken. Op een dag merkte hij op dat ik zonder zijn weten een nieuw profiel met nieuwe werknaam had aangemaakt om zelfstandig te werken. Vanaf dan heb ik best een grote terreur meegemaakt. Hij begon mij te stalken, noemde mij 'vieze vuile hoer' en begon allerlei klanten naar mij te laten sturen om mij te chanteren met persoonlijke gegevens van mij.

Op een nacht werd ik rond 02:00 uur wakker met een vreemd gevoel. Ik bekeek half slapend mijn telefoon en er was een bom ontploft. 100-en gemiste oproepen van mijn mama, vrienden, kennissen, etc. Iedereen op mijn Facebook had een berichtje ontvangen van een onbekend account met mijn naam en een link naar mijn Redlights profiel. Het was geen geheim meer. Ik ben onmiddellijk gestopt met school, ik heb excuses gezocht om te ontkennen dat ik dat was en ik heb het profiel verwijderd. Ik kreeg dreigementen in mijn brievenbus, ik werd achtervolgd op straat. Alles werd zo erg dat ik mijn telefoonnummer veranderde, al mijn sociale media offline haalde en ik ben verhuisd. Ik heb een jaar in een waas geleefd van werken, depressie en eenzaamheid. Ik neukte mijn geld bijeen en deed het weer op diezelfde dag.

Uiteindelijk heb ik mijzelf wel herpakt en heb ik mijn secundair diploma behaald in het volwassenenonderwijs. Ik begon verstandiger om te gaan met mijn geld en begon een normaal dagritme te vinden dankzij mijn school. Dan ontdekte ik dat ik zwanger was. Ik ben onmiddellijk gestopt met sekswerk (nee, de baby was niet van een klant maar van mijn toenmalige vriend waarmee ik samenwoonde). Tijdens deze periode ben ik naar de politie gegaan om een klacht in te dienen tegen mijn pooier die mijn leven zo kapot gemaakt heeft. Dit heeft anderhalf jaar geduurd om alle bewijzen bij elkaar te zoeken. Uiteindelijk heeft hij twaalf jaar gevangenisstraf gekregen (hoeveel dat effectief zal worden is in België altijd een raadsel). Maar aangezien het om honderden meisjes ging, en aangezien er ook kinderen bij betrokken waren, denk ik dat het wel nog even zal duren voor hij weer vrij zal komen. De man die mijn leven zo een deuk gegeven heeft, moet een schadevergoeding van amper €1000 betalen. Wat een grap als je zou optellen wat hij allemaal aan mij verdiend heeft. Hij betaald dit nu af met €20 per maand. Ik vond het nogal lachwekkend toen ik dat te horen kreeg, maar goed.

Helaas was mijn baby overleden toen ik 8 maanden zwanger was en ben ik weer in een diepe dal terecht gekomen. Na een paar maanden ben ik weer even begonnen met sekswerk om mijn gedachten te verzetten. Dit heb ik niet lang gedaan toen, maar 5 afspraakjes denk ik. Daarna was ik zwanger van mijn dochtertje, die nu twee en half is ondertussen.

Ik heb een jaar in een waas geleefd van werken, depressie en eenzaamheid.

Ik studeerde aan hoger onderwijs, had een gezonde dochter van twee maar ik miste toch iets. Het sekswerk. Het is meer dan enkel traumaverwerking. Ik vind het spannend om te doen. Ik leer er veel bij over het leven en krijg steeds meer mensenkennis door af te spreken. Het begon toch weer te kriebelen om er weer aan te beginnen. Dus ik besloot opnieuw een profiel aan te maken tijdens de eerste lockdown in coronatijden. Tot op heden ben ik nog steeds aan het werk onder de naam Belle. Ondertussen heb ik mijn standaarden ook aangepast naar wat ik zelf fijn vindt. Geen half uurtjes neuken meer. Geen pijpdates en anaal meer. Het minimum afspreken van twee uur is een van de beste beslissingen die ik genomen heb in heel mijn carrière als sekswerker. Ik voel mij veel zelfzekerder dan enkele jaren geleden. Ik ben omhoog aan het klimmen in het leven. Mijn studies verlopen goed, ik spaar goed, mijn dochter is gelukkig en gezond en ik voel mij goed. Mijn leven gaat goed.

Support mijn werk aan de hand van een geschenkje van de wishlist.

X Belle