Den blok suckt

02-06-2022

Ik zit hier nu blogjes te schrijven terwijl ik weet dat mijn neus nu eigenlijk tussen de studieboeken zou moeten zitten. In de plaats daarvan entertain ik mijzelf blijkbaar meer met het maken en posten van masturbatiefilmpjes waarvan mijn studiemateriaal duidelijk op de achtergrond ligt (waar het niet zou moeten liggen!). 
Maar ja, de concentratie is echt gewoon heel ver weg. Het eerste jaar was ik zo een ijverige streverstudent, en toen kwam Corona. Ik ben het twee en een half jaar gewoon geweest om in mijn pyjama les te volgen achter mijn computer, en de motivatie om mijn aandacht te houden op de lessen werd steeds minder. En dan enkele maanden geleden werd alles weer 'normaal' en mochten we weer naar campus. Ik was wel blij maar merk dat het lastig is. Het is lastig bij mij, maar alsook bij vele andere studenten. The struggle is real. De aanpassing was zodanig groot dat ik helaas besloten had om mijn eindproef uit te stellen naar volgend jaar. Dat gaf mij doorheen het semester gelukkig meer ademruimte, maar het is wel iets dat mij nu bezig houdt tijdens het blokken. Normaal zou ik dit jaar afstuderen... Dat was altijd de motivator om heel goede resultaten te houden. Nu betrap ik mijzelf er soms op dat ik denk: 'ah ja, augustus is er ook nog' of 'in het slechtste geval moet ik het volgend jaar opnieuw doen, maar ik heb toch ook mijn eindwerk dus whatever'. 
En ook, waarom moeten die saaie vakken persé in het laatste jaar? De leerstof doet mij slapen en zorgt er voor dat ik vrijwillig mijn huis begin op te ruimen (what?). 

Maar goed, ik zou eigenlijk geen blogjes mogen schrijven op dit moment hé, want ik heb morgen in de namiddag mijn eerste examen en ik zie het echt niet zitten. Maar... we moeten erdoor :) 

Alle boekingen die nu al verstuurd zijn beantwoord ik niet. Ik zet mijn data online 15 juni en pas die aanvragen worden behandelt. 
De data die online zullen komen zijn vanaf 1 juli 2022. 

Boeken voor augustus gaat nog niet. Ik wil mijn vakantie graag wat flexibel kunnen invullen aangezien ik ondertussen nog andere opleidingen ga volgen (studiebol weetjewel).

Oke, bye bye! 

x