Eerste Keer

Ik kan me best voorstellen dat het nogal spannend is als je voor een eerste keer afspreekt met iemand... ;)

Vandaar dat ik hier even een tabje apart schrijf met alle praktische info over het verloop van een date (hoe die bij mij gaat dan tenminste).
Leer mij nog beter kennen op OnlyFans, Fancentro of Instagram. 

Als je na lang twijfelen dan toch beslist om een afspraak te maken...

 • Eerste contact
 • Ontmoeting
 • Discretie
 • Review
 • Ontmaagding
 • Leeftijd & uiterlijk
 • Hygiëne & soatest

Eerste contact

Je vult het invulformulier in op deze website of stuurt een mailtje naar afspraak@belledesmet.be
Ik doe uiteraard mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden (en ik ben hier echt slecht in, sorry), maar ik heb het momenteel enorm druk met de studies. Om het mailen vlot te laten verlopen is het altijd handig om volgende zaken in het eerste contact al te vermelden:

 • Datum (of meerdere data)
 • Uur (bij voorkeur meerdere momenten)
 • Hoelang je wil afspreken (minimum 2 uurtjes)
 • De afspraak gaat door in hotel Trianon te Gent
 • Eventueel een (korte of lange) voorstelling over jezelf.
 • Welke wensen je hebt
 • Eventueel wat ik zeker niet mag doen of waar ik op moet letten

Ik bekijk dan zo snel als mogelijk welke vrije momenten ik heb en mail deze door. Hoe meer data/uren ik heb, hoe sneller de afspraak zal vast liggen want ik moet vaak puzzelen door lesrooster en stages.
Als bevestiging van de afspraak stuur ik altijd een mailtje met een korte samenvatting.
Ik reserveer de hotelkamer :)

Als de afspraak vastligt stuur ik een betaalverzoek via PayPal (€100) of via Paysafekaart (is volledig anoniem) als voorschot. Ik ben helaas al veel te vaak voor niks komen opdagen en draaide dan altijd op voor de kamerkosten. Vandaar dat ik €50 euro voor de kamer vraag en €50 voor mijzelf. Als je voor de 48 uur annuleert krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulatie binnen de 24 uur is er de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een ander moment.

De avond voor de afspraak en/of dezelfde ochtend stuur ik nog eens een mailtje ter bevestiging. Zo ziet u dat ik het zeker niet vergeten ben, en hem wel nakom en ik heb dan ook zekerheid dat ik niet voor niks naar het hotel kom.

Indien je plots niet kan afspreken, twijfelt om af te spreken of toch een andere dame gevonden hebt die jou fijner lijkt, wees dan alsjeblieft een heer om (tijdig) af te zeggen. Er is niks ambetanter dan tijd maken, ergens naartoe rijden en dan daar een half uur staan wachten, om dan te realiseren dat die gewoon niet komt opdagen.
Ik zal uiteraard hetzelfde doen.

Ontmoeting verloop

 • Ik reserveer ik de kamer al vooraf en stuur ik het kamernummer door. Ik wacht jou dan op in de kamer! Vergeet bij het binnenkomen niet snel te vermelden voor welk kamernummer je komt ;)
 • Bij binnenkomst wordt altijd eerst het financiële geregeld. Dat kan je gewoon op het tafeltje leggen. Dan zijn we daar vanaf en kunnen we ons volledig focussen op een fijn moment samen. Het is een grote sfeerkiller als ik dit na onze topdate nog moet afrekenen. Het is de bedoeling dat je naar huis gaat met een GFE-gevoel, en als het financiële nadien nog geregeld moet worden, gaat die sfeer wel wat verloren.
 • Condooms, glijmiddel en massageolie breng ik mee. De condooms zijn van normaal formaat. Tenzij u extra grote/kleine condooms, latexvrije condooms, vrouwencondoom of befflapje wenst. Deze brengt u dan zelf mee.
 • ik maak graag eerst een praatje om kennis te maken. Dit is niet om tijd te rekken maar wel om kennis te maken en wat gerust te stellen.
 • Indien gewenst kan er ook voor en/of na een douche/bad genomen worden.

Als er zaken gedaan worden tijdens de date die ik niet wens, dan wordt de date onmiddellijk stopgezet en krijgt u geen geld terug. Hierbij doel ik dan op stiekem condoom afdoen, toch proberen voor anale seks, anaal te penetreren met vingers, om klaar te komen in de mond (CIM) zonder extra €, extreem vernederend taalgebruik of handelingen, afdingen, druggebruik, stiekem filmen of foto's maken zonder toestemming, etc.

Discretie

Uiteraard is discretie langs beide kanten iets waar ik enorm op sta. Ik begrijp dat u misschien een zeer hoogstaande functie heeft, een vrouw/vriendin heeft die hier niet mag van weten, of welke reden dan ook.
Vandaar dat ik hier even wou vermelden dat ik echt discreet ben. Ik zal in mails altijd vrij formeel zijn (in mate van het mogelijke), en als ik u eventueel zou tegenkomen dan zal ik u uiteraard niet aanspreken.
Hetzelfde verwacht ik natuurlijk ook van u. Als u mij zou tegenkomen (wat natuurlijk altijd kan), dan is het fijn om niet te beginnen over 'afspraakjes en mijn job'. Gewoon eens zwaaien of hallo zeggen of zo mag altijd, maar dat hoeft niet :)

Review

Indien u wenst mag je via mail nadien altijd een mailtje sturen met onderwerp 'review' met uw persoonlijke ervaringen. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om u een goede tijd te bezorgen, maar uiteraard ben ik maar een gewone studente en geen professionele sekswerker.
Indien u negatieve feedback heeft, dan hoor ik het ook graag, maar dan hoor ik ook eventueel graag wat u in de plaats van het ongewenste zou willen.
Graag ook formeel taalgebruik gebruiken en niet boertig en plat, of ik post deze ook niet op de site.

Soms kan je ook externe reviews terugvinden hier van allerlei sekswerkers in België, Nederland & Duitsland.
O.a. Girlsreview.nl

Ontmaagding

U bent misschien nog maagd, en bent daardoor onzeker. Dit werkt uiteindelijk als een neerwaartse spiraal om een leuke meid te leren kennen. Ik kan u zeker helpen hierbij, maar raad u natuurlijk altijd aan om daar écht goed over na te denken. Een eerste keer vergeet je natuurlijk niet zomaar. Indien u besluit om met mij af te spreken, kan u met een gerust hart gaan slapen. Ik ben een zeer gewoon meisje, ik kom normaal gekleed op de afspraak en zal ook niet rap-rap alles 'afwerken'. Ik zal mijn tijd nemen. We beginnen met de praktische zaken (financiële aspect), en dan doen we een babbeltje. Dit babbeltje kan ofwel 10 minuten duren, maar evengoed 2 uur (afhankelijk van jouw eigen noden). Hierna gaan we over naar uitgebreide knuffels en kussen, en verkennen we elkaars lichaam een beetje. Hoe alles verder verloopt kan ik nog niet zeggen want dat is bij iedereen anders. Al bij al hoef je geen schrik of schaamte te hebben als je bij mij komt. Ik vind het écht geen probleem dat je nog geen ervaring hebt met seks. We waren ooit allemaal maagd. Je kan mij zien als iemand om 'op te oefenen' op een leuke manier. En ik wil het toch nog even vermelden: klungelen hoort er echt bij (doe ik tot vandaag nog steeds)! Indien u hier meer info over wenst, stuur gerust een berichtje!

Leeftijd & uiterlijk

Ik krijg vaak de vraag of er een leeftijdsbeperking is. Het simpele antwoord is 'ja'. Ik heb een beperking voor allen onder 18 jaar :)
Langs de andere kant heb ik dus geen enkele leeftijdsbeperking. Het maakt mij echt niet uit of je nu 18, 40, 50 of 70 bent. Ik begrijp dat het voor sommigen een confrontatie is als ze realiseren dat ik soms jonger ben dan hun eigen dochter, maar ik zit daar echt niet mee. Ik denk daar ook niet aan. Ik ben matuur genoeg om daarmee overweg te kunnen en ik zie er ook veel charmes in als iemand een pak ouder is dan ikzelf. Kom dus gerust langs zou ik zeggen ;)

Wat het uiterlijk betreft, kan ik hierover eigenlijk hetzelfde zeggen. Het maakt mij niet uit of je groot/klein bent, of je geschoren bent of net een baard/snor hebt. Alsook boeit het mij niet of je onderaan geschoren bent of niet (alhoewel bijgetrimd wel fijner voor mij is voor jeweetwelwat ;) ).
Of je nu een afgetraind lichaam hebt, of een afdakje voorzien hebt voor je beste vriend onderaan, iedereen is welkom!
De enige must: keep it clean.

Hygiëne & soatest

Sommige mannen lijken niet te beseffen dat oksels en intieme delen moeten gewassen worden voor bezoek. Een beetje deo spuiten helpt niet (écht niet). 
Alsook, als je niet besneden bent is het aangeraden om de voorhuid eens achteruit te trekken en daar ook eens te wassen. Ja, voor velen is dit basisles en parate kennis, maar geloof mij maar hoeveel vieze witte randen ik al gezien heb (om nog niet te spreken over de geur die vrijkomt als je de voorhuid weg trekt...). Ook na toiletbezoek eens even met gewoon water even terug netjes maken want urinegeur bij een blowjob is echt not-done en voor mij betekent dit allemaal dat ik geen nieuwe date meer zal inplannen in de toekomst.
WASSEN DUS! 

Wat mijzelf betreft: Ik sta erg op zelfhygiëne! Altijd fris geschoren overal, ruik lekker en zie er verzorgd uit. Ik ga maandelijks naar manicure en pedicure. Verder gebruik ik geen/nauwelijks overdreven make-up, deodorant of parfum.

Ik word 3-maandelijks getest op soa's bij Violett te Gent. Dit is een erkende organisatie voor sekswerkers. Meer info over welke testen allemaal gedaan worden vind je hier.
Ik doe geen soatesten op vraag van de date. Ik sta hier zelf op dat deze tijdig gebeuren en ik voorzie ook geen bewijs aan u dat ik 'soavrij' ben. Ik zou daar nu eenmaal niet graag mee rondlopen en verzorg mijn lichaam uitermate!