Jouw eerste keer

Als je na lang twijfelen dan toch beslist om een afspraak te maken...

 • Eerste contact
 • Ontmoeting
 • Discretie
 • Review
 • Ontmaagding
 • Leeftijd & uiterlijk
 • Hygiëne & soatest

Eerste contact

Je stuurt mij een mailtje na het lezen van alle informatie hier
Ik doe uiteraard mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden (en ik ben hier echt slecht in, sorry), maar ik heb het momenteel enorm druk met de studies. Om het mailen vlot te laten verlopen is het altijd handig om volgende zaken in het eerste contact al te vermelden:

 • Datum (of meerdere data)
 • Uur (bij voorkeur meerdere momenten)
 • Hoelang je wil afspreken (minimum 2 uurtjes)
 • Locatie is bij een eerste ontmoeting altijd in hotel Trianon te Gent. Volgende keren kan ook op een andere locatie vanaf een boeking van min. 3 uur
 • Eventueel een (korte of lange) voorstelling over jezelf.
 • Welke wensen je hebt
 • Eventueel wat ik zeker niet mag doen of waar ik op moet letten
 • Voorschot (€100) via Paysafekaart? Meer info hier

Als bevestiging van de afspraak stuur ik altijd een mailtje met een korte samenvatting.
Ik reserveer de hotelkamer (in hotel Trianon te Gent) :)
Wanneer we elkaar al ontmoet hebben en we spreken voor min. 3 uur af op een andere locatie, dan reserveer jij deze locatie, handelt deze ook financieel af en stuurt mij het juiste adres door. 

Voorschot van €100 via Paysafekaart. Ja, dit is een vereiste bij een eerste ontmoeting, en neen, ik maak geen uitzondering hiervoor. 

Na ontvangen van het voorschot stuur ik een samenvatting van onze afspraak. 
Ik stuur een reminder van onze afspraak de avond voordien en de ochtend zelf wanneer ik ga vertrekken.

Indien je plots niet kan afspreken, twijfelt om af te spreken of toch een andere dame gevonden hebt die jou fijner lijkt, wees dan alsjeblieft een heer om (tijdig) af te zeggen. Er is niks ambetanter dan tijd maken, ergens naartoe rijden en dan daar een half uur staan wachten, om dan te realiseren dat die gewoon niet komt opdagen.
Ik zal uiteraard hetzelfde doen. 
Het voorschot wordt niet terugbetaald. Indien je voor 48 uur annuleert, is het wel nog mogelijk om de afspraak te verplaatsen naar een ander moment. 

Ontmoeting verloop

 • De avond voordien en de ochtend zelf stuur ik nog een mailtje ter bevestiging van de afspraak. 
  Indien we in Trianon (Gent) afspreken, reserveer ik de kamer al vooraf en stuur ik jou het kamernummer door. Ik wacht jou dan op in de kamer! Vergeet bij het binnenkomen niet snel te vermelden aan de balie voor welk kamernummer je komt ;)
  Wanneer we elkaar al meerdere keren gezien hebben, kan je ervoor kiezen om op een andere locatie af te spreken vanaf een boeking van min. 3 uur. In dit geval zorg jij voor de reservatie en stuur je mij de juiste locatie door. 
 • Bij binnenkomst wordt altijd eerst het financiële geregeld. Dat kan je gewoon op het tafeltje leggen. Dan zijn we daar vanaf en kunnen we ons volledig focussen op een fijn moment samen. Het is een grote sfeerkiller als we het financiële aspect nadien nog moeten afrekenen. Het is de bedoeling dat je naar huis gaat met een GFE-gevoel, en als het financiële nadien nog geregeld moet worden, gaat die sfeer wel wat verloren. Sommige mannen kiezen ervoor om de financiële transactie via een boek te doen. Je stopt dan het geld tussen een leuk boek, en we hebben direct een gespreksonderwerp om over te beginnen. Win-win, niet?
  In elk geval: het geld NIET één voor een voor mij beginnen tellen, da's gênant. Er komt hoogstwaarschijnlijk geen vervolgafspraak meer tenzij je mij nog van mijn sokken kan blazen nadien. Maar is voor mij een enorme moodkiller. 
 • Condooms, glijmiddel en massageolie breng ik mee. De condooms zijn van normaal formaat (57cm dacht ik) en van het merk Durex (rode verpakking, sensitive).
  Tenzij u extra grote/kleine condooms, latexvrije condooms, vrouwencondoom of befflapje wenst. Deze brengt u dan zelf mee. 
  Indien u echt groot geschapen bent, en mijn gewone condoomformaat niet past, is intiem niet mogelijk omdat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden en dit voor u niet fijn voelt om een super krappe condoom aan te doen. Hou hier dus rekening mee.
 • Ik maak graag eerst een praatje om kennis te maken. Dit is niet om tijd te rekken maar wel om kennis te maken en wat gerust te stellen. 
  Ik weet dat het niet eenvoudig is om een compleet vreemde persoon te vertrouwen hierin, maar probeer je toch wat open te stellen voor een gesprek. Mijn intenties zijn oprecht en ik heb enkel goede bedoelingen. Het is gewoon leuk om langs beide kanten te weten wie je voor je hebt en ik bouw graag een (langdurige) band op. 
 • Indien gewenst kan er ook voor en/of na een douche/bad genomen worden. 
  Tip: breng eigen zeep en/of shampoo mee.
 • Tip: breng een drankje (en glazen/bekers) mee :) 

Als er zaken gedaan worden tijdens de date die ik niet wens, dan wordt de date onmiddellijk stopgezet en krijgt u geen geld terug.
Hierbij doel ik dan op stiekem condoom afdoen, pogingen om seks zonder condoom te hebben, toch proberen voor anale seks, anaal te penetreren met vingers, om klaar te komen in de mond (CIM) zonder extra €, extreem vernederend taalgebruik of handelingen, afdingen, geld te weinig meebrengen, druggebruik, stiekem filmen of foto's maken zonder toestemming, etc. Nadien is een afspraak niet meer mogelijk