Eerste Keer

Ik kan me best voorstellen dat het nogal spannend is als je voor een eerste keer afspreekt met iemand... ;)

Vandaar dat ik hier even een tabje apart schrijf met alle praktische info over het verloop van een date (hoe die bij mij gaat dan tenminste).
Leer mij nog beter kennen op OnlyFans of Instagram. 

Als je na lang twijfelen dan toch beslist om een afspraak te maken...

 • Eerste contact
 • Ontmoeting
 • Discretie
 • Review
 • Ontmaagding
 • Hygiëne & soatest

Eerste contact

Je vult het invulformulier afspraak maken in op deze website of stuurt een mailtje naar afspraak@belledesmet.be
Ik doe uiteraard mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden, maar ik heb het momenteel enorm druk met de studies. Om het mailen vlot te laten verlopen is het altijd handig om volgende zaken in het eerste contact al te vermelden:

 • Datum (of meerdere data)
 • Uur (bij voorkeur meerdere momenten)
 • Hoelang je wil afspreken (minimum 2 uurtjes)
 • De afspraak gaat door in hotel Trianon te Gent (als ik naar school ga) of in Motel E40 te Wetteren
 • Eventueel een (korte of lange) voorstelling over jezelf.
 • Welke wensen je hebt
 • Eventueel wat ik zeker niet mag doen of waar ik op moet letten

Ik bekijk dan zo snel als mogelijk welke vrije momenten ik heb en mail deze door. Hoe meer data/uren ik heb, hoe sneller de afspraak zal vast liggen want ik moet vaak puzzelen door lesrooster en stages.
Als bevestiging van de afspraak stuur ik altijd een mailtje met een korte samenvatting.

Als de afspraak vastligt stuur ik een betaalverzoek via PayPal (€100) of via Paysafekaart (is volledig anoniem) als voorschot. Ik ben helaas al veel te vaak voor niks komen opdagen en draaide dan altijd op voor de kamerkosten. Vandaar dat ik €50 euro voor de kamer vraag en €50 voor mijzelf. Als je voor de 48 uur annuleert krijg je het volledige bedrag terug. Bij annulatie binnen de 24 uur is er de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een ander moment.

De avond voor de afspraak en/of dezelfde ochtend stuur ik nog eens een mailtje ter bevestiging. Zo ziet u dat ik het zeker niet vergeten ben, en hem wel nakom en ik heb dan ook zekerheid dat ik niet voor niks naar het hotel kom.

Indien je plots niet kan afspreken, twijfelt om af te spreken of toch een andere dame gevonden hebt die jou fijner lijkt, wees dan alsjeblieft een heer om (tijdig) af te zeggen. Er is niks ambetanter dan tijd maken, ergens naartoe rijden en dan daar een half uur staan wachten, om dan te realiseren dat die gewoon niet komt opdagen.
Ik zal uiteraard hetzelfde doen.

Prijzen en mogelijkheden vind u hier.

Graag bij ziektesymptomen afzeggen (Covid-19)!
De contactgegevens (e-mailadres) worden ook 14 dagen bijgehouden zodat ik u eventueel ook kan verwittigen.

Ontmoeting

Ik reserveer ik de kamer al vooraf en stuur ik het kamernummer door.  Voor de kamer brengt u €50 mee bij 2 uurtjes en €100 vanaf 3 uur afspraak.

Bij binnenkomst wordt altijd eerst het financiële geregeld. Dat kan je gewoon op het tafeltje leggen. Dan zijn we daar vanaf en kunnen we ons volledig focussen op een fijn moment samen. Het is een grote sfeerkiller als ik dit na onze topdate nog moet afrekenen. Het is de bedoeling dat je naar huis gaat met een GFE-gevoel, en als het financiële nadien nog geregeld moet worden, gaat die sfeer wel wat verloren.

Condooms breng ik mee. Deze zijn van normaal formaat. Tenzij u extra grote condooms, latexvrije condooms, vrouwencondoom of befflapje wenst. Deze brengt u dan zelf mee.
Verder heb ik ook altijd glijmiddel en massageolie mee indien deze graag gebruikt worden.

Ik zal altijd eerst gewoon een praatje maken, niet om 'tijd te rekken', maar omdat het voor de meeste vaak gewoon fijner is dan direct 'rap-rap' er aan te beginnen.

Indien gewenst kan er ook voor en/of na een douche/bad genomen worden.

Als er zaken gedaan worden tijdens de date die ik niet wens, dan wordt de date onmiddellijk stopgezet en krijgt u geen geld terug. Hierbij doel ik dan op stiekem condoom afdoen, toch proberen voor anale seks, om klaar te komen in de mond (CIM) zonder extra €, extreem vernederend taalgebruik of handelingen, etc.

Discretie

Uiteraard is discretie langs beide kanten iets waar ik enorm op sta. Ik begrijp dat u misschien een zeer hoogstaande functie heeft, een vrouw/vriendin heeft die hier niet mag van weten, of welke reden dan ook.
Vandaar dat ik hier even wou vermelden dat ik echt discreet ben. Ik zal in mails altijd vrij formeel zijn (in mate van het mogelijke), en als ik u eventueel zou tegenkomen dan zal ik u uiteraard niet aanspreken.
Hetzelfde verwacht ik natuurlijk ook van u. Als u mij zou tegenkomen (wat natuurlijk altijd kan), dan is het fijn om niet te beginnen over 'afspraakjes en mijn job'. Gewoon eens zwaaien of hallo zeggen of zo mag altijd, maar dat hoeft niet :)

Review

Indien u wenst mag je via mail nadien altijd een mailtje sturen met onderwerp 'review' met uw persoonlijke ervaringen. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om u een goede tijd te bezorgen, maar uiteraard ben ik maar een gewone studente en geen professionele sekswerker.
Indien u negatieve feedback heeft, dan hoor ik het ook graag, maar dan hoor ik ook eventueel graag wat u in de plaats van het ongewenste zou willen.
Graag ook formeel taalgebruik gebruiken en niet boertig en plat, of ik post deze ook niet op de site.

Soms kan je ook externe reviews terugvinden hier van allerlei sekswerkers in België, Nederland & Duitsland.

Ontmaagding

U bent misschien nog maagd, en bent daardoor onzeker. Dit werkt uiteindelijk als een neerwaartse spiraal om een leuke meid te leren kennen. Ik kan u zeker helpen hierbij, maar raad u natuurlijk altijd aan om daar écht goed over na te denken. Een eerste keer vergeet je natuurlijk niet zomaar. Indien u besluit om met mij af te spreken, kan u met een gerust hart gaan slapen. Ik ben een zeer gewoon meisje, ik kom normaal gekleed op de afspraak en zal ook niet rap-rap alles 'afwerken'. Ik zal mijn tijd nemen. We beginnen met de praktische zaken (financiële aspect), en dan doen we een babbeltje. Dit babbeltje kan ofwel 10 minuten duren, maar evengoed 2 uur (afhankelijk van jouw eigen noden). Hierna gaan we over naar uitgebreide knuffels en kussen, en verkennen we elkaars lichaam een beetje. Hoe alles verder verloopt kan ik nog niet zeggen want dat is bij iedereen anders. Al bij al hoef je geen schrik of schaamte te hebben als je bij mij komt. Ik vind het écht geen probleem dat je nog geen ervaring hebt met seks. We waren ooit allemaal maagd. Je kan mij zien als iemand om 'op te oefenen' op een leuke manier. En ik wil het toch nog even vermelden: klungelen hoort er echt bij (doe ik tot vandaag nog steeds)! Indien u hier meer info over wenst, stuur gerust een berichtje!

Hygiëne & soatest

Ik sta erg op hygiëne! Altijd fris geschoren overal, ruik lekker en zie er verzorgd uit. Ik ga maandelijks naar manicure en pedicure. Verder gebruik ik geen/nauwelijks overdreven make-up, deodorant of parfum.

Ik word 3-maandelijks getest op soa's bij Violett te Gent. Dit is een erkende organisatie voor sekswerkers. Meer info over welke testen allemaal gedaan worden vind je hier.
Ik doe geen soatesten op vraag van de date. Ik sta hier zelf op dat deze tijdig gebeuren en ik voorzie ook geen bewijs aan u dat ik 'soavrij' ben. Ik zou daar nu eenmaal niet graag mee rondlopen en verzorg mijn lichaam uitermate!