Blog: Behind The Scenes

Fanmail.

13-10-2021

Ik heb oprecht medelijden met de hoeveelheid zieligheid er in zo een kort berichtje zit.
Are you okay? Ik kan gerust de contactgegevens van een goeie psychiater bezorgen om jou te helpen met uw vrouwenhaat en obsessie met vet.
Deze psychologe in spé heeft helaas teveel eigendunk en kan jou hier niet mee begeleiden. Ik zou te veel...

Helaas plaats tekort voor al mijn ervaringen maar af en toe eens eentje neerpennen is wel eens plezant. Hierbij een top 10 van hilarische en soms ook wel ontroerende vreemde momenten die ik meegemaakt heb in mijn werkleven.

Zo nu en dan als ik er zin in heb, schrijf ik hier eens iets over de meest gestelde vragen. Nu eentje over mijn beslissing om geen telefoonnummer te gebruiken.

Dit kan voor voorlopig misschien mijn laatste blogpost zijn, ik weet het nog niet helemaal zeker.

Ik heb al best vaak de vraag gekregen om een blogpost te schrijven over hoe mijn ideale date eruit ziet. Ik heb hier lang over getwijfeld omdat ik niet zeker wist hoe mijn ideale date eruit kon zien. Na lang nadenken en date per date te bekijken welke aspecten ik allemaal leuk vond, besluit ik toch om mijn egocentrische...

Eén van de grappige dingen die ik vaak merk in mijn mailbox is de poging om dominantie te bekomen over mij.
Al mijn voorwaarden staan zo duidelijk vermeld op mijn website, alsook het zinnetje 'ik reageer niet op zaken die duidelijk vermeld staan op mijn website'.

Vandaag eens een blogpost die niet (volledig) over mij gaat. Het onderwerp is mij de laatste tijd steeds nauwer aan het hart is komen liggen. Aangezien ik toch al maandelijks 30 000 views krijg op mijn website van 'wandelaars' en content-'zoekers' heb ik toch besloten om even iets te schrijven over de 'lagere wallen' in deze sector. Opnieuw een...

Als je met een escorte afspreekt, zijn de verwachtingen vaak wel anders dan je eerst dacht. Eens een serieuze blogpost vol 'taalvouten'.

Mijzelf 'verkopen' lijkt voor vele mensen het laagste wat een mens kan doen. Ik heb geen zelfrespect, ik ben laag gevallen, ik ga nooit meer deftig kunnen leven en zou drugsverslaafd en onverstandig en dom zijn. Alsof dat geen typisch stereotiep beeld is van 'een hoertje'.
Ik wil vooraf wel even waarschuwen dat er in deze blog geen chronologische...

Doordat mijn OnlyFans is gedeactiveerd omdat ik de voorwaarden geschonden heb is deze blog wat later dan voorzien. Ik wil nu al benadrukken dat ik niet één specifieke slechte ervaring gehad heb. Van vele negatieve zaken heb ik ook soms zwarte gaten en herinner ik dus relatief weinig.

Ik heb lang getwijfeld om een OnlyFans-pagina aan te maken. Het leek niks voor mij, en het leek mij te veel werk. Ik was bang wat er allemaal kon gebeuren met die foto's aangezien internet soms voor onverwachte wendingen kan zorgen. Nu heb ik er wel een aangemaakt maar ik merk dat men steeds moeilijker te pleasen is.

Ik krijg vaak de vraag hoe ik verzeilt raak in deze verdoken branche in de maatschappij. Uiteraard is dit voor elke dame (of man) in kwestie anders. Hier beschrijf ik mijn persoonlijke bevindingen.