Blog: Behind The Scenes

Met spijt in het hart moet ik meedelen dat ik na lange overweging toch besloten heb om geen afspraken meer aan te nemen tot 18 juni. Eigenlijk ging ik april ook rustig houden, wat dan uiteindelijk 'een effortje' hier en daar werd, werd uiteindelijk telkens een volboekte agenda. Wanneer ik aangeef dat ik niet kan, direct boze berichten...

Het tarief van het hotel waar ik afspreek is verhoogd, en deze wordt wel doorgerekend naar u, ook indien onze afspraak al vast lag.
Dankjewel voor het begrip!

Over deze vraag moest ik even nadenken, maar uiteindelijk zijn er wel enkele factoren waar ik het moeilijk mee heb soms. Het is hier neergeschreven als eerste ruwe versie, zonder nakijken, tussen mijn ochtendkoffies door. Misschien pas ik het nog aan, mss laat ik het hierbij. Dus vergeef mij de eventuele typo's.

Op Instagram gaf ik de mogelijkheid om vragen te sturen die niet Instagram-proof zijn. Ik som ze hier op en beantwoord ze in loop van de week! :)
Voel je vrij om in het formulier een vraag te droppen, en dan beantwoord ik ze wel indien er iets over te schrijven valt.
De vragen 'hou je van een...

Beschadigingen

17-02-2022

Ik geloof zeker dat we allemaal op de een of andere manier beschadigingen oplopen. Hoe zouden we ze niet kunnen oplopen, behalve in een wereld van volmaakte ouders, broers en zussen, buren, lotgenoten? En daarna is er de vraag waar zoveel van afhangt: hoe we op die beschadigingen reageren: of we ze aanvaarden of verdringen, en hoe dat van invloed...

Disclaimer

08-02-2022

Telkens wanneer je je als dame van plezier weer een beetje op je gemak voelt, dreigt er weer een nieuw onrust.

Sekswerker zijn is leuk. Het is meestal een moment van samenzijn waar alle aanwezige individuen instemmen met bepaalde handelingen en voorwaarden om er een aangenaam moment van te maken. Het vele geld die je ermee kan verdienen zorgt voor een relatief zorgeloos leven wat het financiële aspect betreft. Het brengt je in de mogelijkheid om je kind...

Via deze weg even laten weten dat mijn PayPal-account even inactief is.
Ik aanvaard dus even geen voorschotten meet via PayPal tot dit opgelost is.

Bordeauxrood.

10-01-2022

Zoals er waarheid zit in wijn,
Zit er waarheid in haar lippen
Die mij glanzend toelachen
Vanachter haar rondgewelfde glas.
Bordeauxrood, de late avond,
En haar kanten lingerie,
Dat als een setje bij elkaar past;
Mij onomwonden vertellend
Dat mijn onnozele verleidingspoging
Al lang niet meer nodig was.

Wegens de typische foute interpretaties van bepaalde posts heb ik er een aantal verwijderd. Leuk, neen. Maar minder leuk als ze een geheel negatief beeld creëren op basis hiervan terwijl dit onterecht is. Dus bij deze zijn er een hoopje weg.

Deze job is meer dan enkel geld cashen. Het geeft mij een positieve boost in mijn zelfvertrouwen. Maar ondanks dat zelfvertrouwen heb ik ook wel mijn onzekerheden over het eigen lichaam.

'Hey'

15-12-2021

'Hey'
'Dag Bella/Belle'
'Hallo, wist'
'cv meu?'
'Hey schat'
'wrm antwoord gy ni?'
...

Helaas plaats tekort voor al mijn ervaringen maar af en toe eens eentje neerpennen is wel eens plezant. Hierbij een top 10 van hilarische en soms ook wel ontroerende vreemde momenten die ik meegemaakt heb in mijn werkleven.

Zo nu en dan als ik er zin in heb, schrijf ik hier eens iets over de meest gestelde vragen. Nu eentje over mijn beslissing om geen telefoonnummer te gebruiken.

Ik heb de vraag gekregen om een blogpost te schrijven over hoe mijn ideale date eruit ziet. Ik heb hier lang over getwijfeld omdat ik niet zeker wist hoe mijn ideale date eruit kon zien. Na lang nadenken en date per date te bekijken welke aspecten ik allemaal leuk vond, besluit ik toch om mijn egocentrische blik op de ideale date neer te werpen. ...

Als je met een escorte afspreekt, zijn de verwachtingen vaak wel anders dan je eerst dacht. Eens een serieuze blogpost vol 'taalvouten'.

Mijzelf 'verkopen' lijkt voor vele mensen het laagste wat een mens kan doen. Ik heb geen zelfrespect, ik ben laag gevallen, ik ga nooit meer deftig kunnen leven en zou drugsverslaafd en onverstandig en dom zijn. Alsof dat geen typisch stereotiep beeld is van 'een hoertje'.
Ik wil vooraf wel even waarschuwen dat er in deze blog geen chronologische...