Blog: Behind The Scenes

"Je hebt een afspraak om 18:00. Ik moet u niet afzetten want het is vlakbij jouw woning. Ik stuur straks het adres. Een pijpdate maar hij betaald voor een uur."
Hiermee begon het allemaal. Een heel bizarre ontmoeting die mij tot heden nog steeds beïnvloedt heeft in de persoon die ik vandaag geworden ben.

Aangezien ik bij mijn vorige mailadressen niet de optie had om een automatisch bericht in te voegen, heb ik nu een mailadres aangemaakt waarbij dat wel een optie was.
Don't worry, de andere mailadressen blijven komende periode nog actief tot ze doodgebloed zijn. Alleen krijg je daar geen auto-berichtje en op het nieuwe mailadres vanaf nu wel.

Voordat je dit gaan lezen is het belangrijk om te realiseren dat ik er in het heden niet meer met dezelfde mindset insta als toen in 2017. Bepaalde gebeurtenissen zorgden ervoor dat ik toen in een heel ongelukkige periode zat waar ik nu grootdeels (met af en toe een kleine terugval) uitgeklommen ben.
De tekst is overgenomen van...

De hotelkosten zijn verhoogd, dus graag het correcte bedrag bezorgen aan mij.
Ik heb al heel vaak zelf het tekort bijgeschoten wanneer nadien bleek dat er € tekort in zaten omdat men ervan uitging dat de hotelkamer €50 is zoals voordien.

Ik wil via deze weg even laten weten dat twee mailadressen van mij gehackt waren.
Ik verstuur niet zelf mailtjes voor afspraken. Ik verstuur ook niet zelf berichten via afspraakjes.com naar jou voor een date.

Den blok suckt

02-06-2022

Ik zit hier nu blogjes te schrijven terwijl ik weet dat mijn neus nu eigenlijk tussen de studieboeken zou moeten zitten. In de plaats daarvan entertain ik mijzelf blijkbaar meer met het maken en posten van masturbatiefilmpjes waarvan mijn studiemateriaal duidelijk op de achtergrond ligt (waar het niet zou moeten liggen!).
Maar ja, de concentratie...

Hoewel ik verliefdheid een heel leuk en mooi iets vind, is het soms wel een struggle in mijn afspraakjes. Het is perfect normaal om die gevoelens te ervaren voor een escorte, en ik vind het ook wel lief en schattig als die persoon het dan ook durft toegeven. Wat echter wel jammer is, is dat men na het opbiechten...

Met spijt in het hart moet ik meedelen dat ik na lange overweging toch besloten heb om geen afspraken meer aan te nemen tot 18 juni. Eigenlijk ging ik april ook rustig houden, wat dan uiteindelijk 'een effortje' hier en daar werd, werd uiteindelijk telkens een volboekte agenda. Wanneer ik aangeef dat ik niet kan, direct boze berichten...

Het tarief van het hotel waar ik afspreek is verhoogd, en deze wordt wel doorgerekend naar u, ook indien onze afspraak al vast lag.
Dankjewel voor het begrip!

Over deze vraag moest ik even nadenken, maar uiteindelijk zijn er wel enkele factoren waar ik het moeilijk mee heb soms. Het is hier neergeschreven als eerste ruwe versie, zonder nakijken, tussen mijn ochtendkoffies door. Misschien pas ik het nog aan, mss laat ik het hierbij. Dus vergeef mij de eventuele typo's.

Op Instagram gaf ik de mogelijkheid om vragen te sturen die niet Instagram-proof zijn. Ik som ze hier op en beantwoord ze in loop van de week! :)
Voel je vrij om in het formulier een vraag te droppen, en dan beantwoord ik ze wel indien er iets over te schrijven valt.
De vragen 'hou je van een...

Beschadigingen

17-02-2022

Ik geloof zeker dat we allemaal op de een of andere manier beschadigingen oplopen. Hoe zouden we ze niet kunnen oplopen, behalve in een wereld van volmaakte ouders, broers en zussen, buren, lotgenoten? En daarna is er de vraag waar zoveel van afhangt: hoe we op die beschadigingen reageren: of we ze aanvaarden of verdringen, en hoe dat van invloed...

Disclaimer

08-02-2022

Telkens wanneer je je als dame van plezier weer een beetje op je gemak voelt, dreigt er weer een nieuw onrust.

Sekswerker zijn is leuk. Het is meestal een moment van samenzijn waar alle aanwezige individuen instemmen met bepaalde handelingen en voorwaarden om er een aangenaam moment van te maken. Het vele geld die je ermee kan verdienen zorgt voor een relatief zorgeloos leven wat het financiële aspect betreft. Het brengt je in de mogelijkheid om je kind...

Via deze weg even laten weten dat mijn PayPal-account even inactief is.
Ik aanvaard dus even geen voorschotten meet via PayPal tot dit opgelost is.

Bordeauxrood.

10-01-2022

Zoals er waarheid zit in wijn,
Zit er waarheid in haar lippen
Die mij glanzend toelachen
Vanachter haar rondgewelfde glas.
Bordeauxrood, de late avond,
En haar kanten lingerie,
Dat als een setje bij elkaar past;
Mij onomwonden vertellend
Dat mijn onnozele verleidingspoging
Al lang niet meer nodig was.