Betaling met PaySafe kaart

Wat is een PaySafe kaart en waar vind ik deze?

Paysafecard is een handige en veilige manier om te betalen op internet zonder credit card en zonder iDeal. Het is anoniem en gemakkelijk te koop online of in een fysieke winkel. 

Hoe gebruik je een PaySafe kaart?

  • Je koopt online of in een winkel een Paysafecard voor een bepaald bedrag, met contant geld of je pinpas.
  • Bij het afrekenen krijg je (op je kasticket onderaan) een code van 16 cijfers.
  • Je stuurt de code door naar mij per mail.

Aanvraag afspraak

Na het vastleggen én bevestigen van de afspraak stuur jij mij per mail de paysafecode(s) door die op uw (kas)ticket staan. Ik verifieer deze via de app en laat dan weten als ik ze goed ontvangen heb. Wanneer ik de code goed ontvangen heb laat ik dit per mail weten en is de afspraak bevestigd! :)

! ATTENTIE !
Sommige mannen proberen een random code door te sturen in de hoop dat ik het niet merk, maar ik verifieer dus altijd.

Hoeveel voorschot vraag ik?

Ik vraag €100 voorschot voor elke eerste afspraak.

Wanneer we elkaar al gezien hebben hoeft een voorschot niet meer, maar is wel gewenst. Ik vraag o.a. een voorschot omdat ik de hotelkamer al betaal en u het kamernummer doorstuur op moment van afspraak.

Annuleren voor 48 uur

Wanneer je voor 48 uur annuleert kan de afspraak verplaatst worden naar een ander moment. Ik geef geen voorschot terug. 

Voorschot bij eerdere afspraak

Ik verplicht geen voorschot meer wanneer we elkaar al gezien hebben. Het is echter wel gewenst, maar geen vereiste.
Indien je eerstvolgende keer niet tijdig annuleert of niks liet weten wanneer er wat tussen komt, vraag ik de eerstvolgende keer opnieuw een voorschot. Ik zorg tenslotte ook voor de hotelkamer en anders verlies ik daarmee inkomsten.