Betaling met PayPal

Aanvraag afspraak

Na het vastleggen van de afspraak stuur ik jou een PayPal-betaalverzoek per mail. Eenmaal de betaling rond is, is de afspraak bevestigd! Ik stuur dan nog een mailtje met bericht dat de betaling goed ontvangen is. 

! ATTENTIE ! 
Gelieve ook de transactiekosten van PayPal ook op zich te nemen! 

Hoeveel voorschot vraag ik?

Ik vraag €100 voorschot voor elke afspraak.
Hiervan is €50 voor het reserveren van de hotelkamer en €50 voor mezelf voor de moeite. 

Annuleren voor 48 uur

Wanneer je voor 48 uur annuleert stort ik het betaalde bedrag terug naar uw PayPal-account of herplannen we onze afspraak indien gewenst.  

Annuleren voor 24 uur

Wanneer je voor 24 uur annuleert stort ik het bedrag niet terug, maar is er wel de optie om de afspraak te herplannen. Wanneer u de tweede keer ook annuleert of niet komt opdagen stort ik het gevraagde bedrag niet terug. 

Annuleren na 24 uur

Ongeacht de reden stort ik geen geld terug. Dit omdat ik ook mijn inkomsten moet garanderen en omdat men anders allemaal met uitvluchten kan komen. Helaas kan ik dus ook niet ingaan op het feit dat u ziek bent of dergelijke. Ik plan uiteraard met veel plezier een volgende afspraak in (maar wel opnieuw met voorschot). 

Voorschot bij eerdere afspraak

Wanneer we al afgesproken hebben is de kans groot dat je toen geen voorschot moest betalen. Ik begrijp dat het dan frustrerend is als het plots wel moet. Ik doe dit echter om een consequente lijn te trekken en ook zodat ik niks vergeet. Het enige wat ik hierbij kan vermelden is dat ik zeker en vast discreet ben met uw persoonlijke informatie of dat je dan beter betaalt met PaySafeKaart (wat anoniem & cash is)